Beoordelingen van Indian Express Amsterdam

Recente recensies

5.0
Daniella
22 juni 2024

Topkwaliteit al meer dan 20 jaar!

Charles
22 juni 2024

👍👍👍👍👍👍👍👍🙏🙏

Roland
22 juni 2024

Heel snel bezorgd en hartstikke lekker. Vooral Onion Bhaji is een echte aanrader. Ik had verder Chicken Korma, en dat was ook heerlijk.

Muriël
16 juni 2024

Hemels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jade
13 juni 2024
alain
13 juni 2024

Altijd mega, mega, mega lekker eten. Altijd. Nog nooit een keer geen lekker eten gehad. Alleen hadden we aangegeven de bestelling rond 18.30 a 18.45 te willen ontvangen, en hij was er al 17.45.

Charles
8 juni 2024

Very good

Anna
8 juni 2024

Weer superlekker, als vanouds. En ondanks de drukte mijn bestelling zeer snel ontvangen. Top!

Shahzad Akhtar
5 juni 2024

As always. Heerlijk gegeten. The best in town

Jolanda de Vries
4 juni 2024

Lamb korma hoort mild en romig te zijn. Ik had zelfs om Mild gevraagd! Deze was pittig en zurig. Blijkbaar nieuwe kok, receptuur of kant- klaar kruidenmengsel met teveel cayennepeper dat voor elk gerecht gebruikt wordt. Jammer. Dit was de laatste keer dat ik bij jullie besteld heb.

Ewoud Huizinga
1 juni 2024

Heerlijk eten weer! Jammer was wel dat er bij de papadum geen sauzen zaten.

Isa
28 mei 2024

The best in amsterdam, great taste, good service

Femke
26 mei 2024

Wederom zalig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linus Mueller
26 mei 2024

Divine :)

Ewoud
21 mei 2024
Lydia
19 mei 2024

Super lekker en snel

Fré Dekkers
18 mei 2024

erg lekker en snel bezorgd

Ewoud
12 mei 2024

Heerlijke chicken Jhalfrezi!

Mike
9 mei 2024

Eten is altijd goed. HEERLIJK!

Boy
8 mei 2024
Joke
3 mei 2024

Heerlijk Indiaas. Ondertussen een vaste waarde in Amsterdam. Aanrader.

Ursula
2 mei 2024

Superlekker eten!

Mo
30 april 2024

Top eten en bezorging heel blij mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Friso Spoelstra
27 april 2024
Fré Dekkers
25 april 2024
D
25 april 2024
Linus Mueller
22 april 2024

Amazing. That chilli mint chutney is always so good. Everything is amazing but then a dollop of that chutney and everything skyrockets to the next level. Big thank you.

Ka
20 april 2024

Te veel zout.. maar wel leker.heet en snel

Johan
19 april 2024

Zoals altijd: TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
15 april 2024

Heerlijk eten - snel bezorgd!

Haroon
15 april 2024

Lekker eten!

Jade
11 april 2024
Rosalie
5 april 2024

Lamb balti was top

Geert S.
2 april 2024

Eten is heerlijk, jammer dat je te ver zijn voor bezorging.

Linus Mueller
30 maart 2024

The do piaza and the chilli mint chutney are truly the unsung hero's. So unbelievably delicious wow!! Thank you for always making the best of the best.

Linus
27 maart 2024
Boy
26 maart 2024
Ewoud
25 maart 2024

Heerlijk eten en correcte en tijdige bezorging.

Joris
21 maart 2024

Altijd erg lekker en met liefde bereid.

Julián
10 maart 2024
Irma
2 maart 2024

Goed, heerlijk gekruid, vers en veel.

Linus
27 februari 2024

Divine

Friso
25 februari 2024
Maurice
25 februari 2024

Heerlijk eten. En zeer netjes contact om te vragen of ik het erg vond dat de bezorging iets later kon. Geen probleem, het was tenslotte prime time. Woonde zelf tot 2009 om de hoek dus haal en bezorg hier al jaren. Thanks!

Mo
18 februari 2024

Top tent en heel lekker eten

Linus
17 februari 2024

Delicious as always. Thank you so much for being incredible

Arnoud Van Glasenap
17 februari 2024
Pien Holzhaus
14 februari 2024

Super lekker!!!!

awa
13 februari 2024

altijd heerlijk eten

Anna
12 februari 2024

Heel snel en zoals altijd lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

adm
11 februari 2024
Daan
7 februari 2024

Super aardige mensen en erg behulpzaam. Het eten was erg lekker & de bezorging mega snel. Aanrader :)!

Sylvie
5 februari 2024

Genoten van het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marit
2 februari 2024

Eten van Indian Express is onze favoriet! dank wederom voor het lekkere eten.

Enrico
1 februari 2024

I think I've found my new favorite Indian delivery, and my new favorite Indian dish (Chicken Curry). The delivery was also fast. My only complaint is that I could not see any progress for it: I only saw the "Status of your order at Indian Express" after the food was delivered. I guess it's a SiteDish issue?

Filippa Van Raalte
29 januari 2024
Isabel
27 januari 2024

Simply the best in Amsterdam!

carol white
26 januari 2024

Alle gerechten waren heerlijk. Veel verschillende smaken en de porties waren erg genereus. de levertijd was perfect

Ewoud
23 januari 2024
A. de Prie
22 januari 2024

Al jaren rijden wij met plezier naar Amsterdam om heerlijke Tandoori gerechten (afhaalservice) op te halen. Wij zijn door de jaren heen echte fan geworden van deze heerlijke authentieke Indiase gerechten. Ook op vakantie in andere landen eten we vaak Tandoori gerechten. Zonder enige twijfel kunnen we zeggen dat Indian Express op de Pieter Langendijkstraat 37 te Amsterdam bij ons op nummer één staat m.n. wat betreft de kwaliteit, de prijs en de uitgebreide keuze mogelijkheden van de gerechten op de menukaart. Ook heel belangrijk de wijze waarop de gerechten worden verpakt zijn eveneens zeer aan te prijzen. Dat deze zaak al zolang z’n zaken meer dan goed op orde heeft zegt iets over de eigenaar. Het is een prettige man die z’n klanten vriendelijk en vakkundig te woord staat. Zoals u merkt wij zijn al vele jaren een zeer tevreden klant bij Indian Exresse in Amsterdam.

Fré Dekkers
21 januari 2024
Susan
21 januari 2024

Heerlijke maaltijden, jammer dat de bakjes kleiner zijn tegenwoordig.

Anoniem
13 januari 2024

Heerlijk eten! Echt de beste van Amsterdam!

Sonia
12 januari 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten en een top service!

Caroline
7 januari 2024

Heerlijk eten. Vriendelijke en snelle bezorging. Een aanrader!

Jos van de Mortel
6 januari 2024

Het was snel en zeer smakelijk! Ik mis echter soepen op de menukaart; Dal soep bijvoorbeeld met citroen.

Boy
5 januari 2024

Een smaak explosie! Ontzettend lekker

Misty
3 januari 2024

BEST INDIAN IN AMSTERDAM. it was so delicious and everyone was super nice!

Elizabeth
27 december 2023

Korma was helemaal niet mild en niet te eten voor iemand die niet van pittig houdt

Miek
23 december 2023

Zoals altijd lekker, snel klaar en goede service, maar het valt me de laatste tijd op dat gerechten wel héél erg zout zijn. Vandaag was dit zo bij de dal, maar eerder ook al bij de bharta en de aloo gobi.

Eva
23 december 2023

Lievelings!!

Micha Pieters
23 december 2023

Was keurig op tijd en heb ook waar voor je geld, was heerlijk! 👍🏽

Sonia Iqbal
22 december 2023

Zoals altijd.....heerlijk. Echt een aanrader. Absoluut een top restaurant!

Peter Bozs
21 december 2023

Heerlijk eten, snel en warm aangekomen.

Samantha
21 december 2023

The taste and quality of food here is always good. I love this place!

Joost
15 december 2023

Hier word je nooit teleurgesteld!

Linus
13 december 2023

Thank you for making it a special birthday evening. Was amazing.

Maria van t Hoff
9 december 2023

Wederom heerlijke saag paneer. Bezorger was even de weg kwijt: maar dat kwam snel goed.

J
1 december 2023

Zeer vlotte bezorging!

Joris
22 november 2023

Mijn favoriete Indische restaurant in Amsterdam.

Hannah
20 november 2023

Heeeerlijk eten en gratis drankje. Aardig team, heel positief!

Sanne
19 november 2023

Heerlijk zoals altijd!

Linus
14 november 2023

Insanely delicious! So good...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
11 november 2023

Heerlijk zoals altijd. Beste Indiaas afhaal eten dat ik ken.

Naomi
8 november 2023
Charles
5 november 2023
fré dekkers
3 november 2023
Happy
2 november 2023

Excellent, we order from there quite frequently and my family loves it

Boy
30 oktober 2023
Fati
22 oktober 2023

Super lekker. Zoals altijd 👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
21 oktober 2023
Harry M
19 oktober 2023

Complimenten aan de chef

Joris
18 oktober 2023

In my opinion currently the best Indian restaurant in Amsterdam. We've ordered here 5 or 6 times now and the food is consistently good.

Linus
17 oktober 2023

The channa massala isn't my fav unfortunately...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa
13 oktober 2023

Stelt nooit teleur, zoals altijd perfect, vriendelijke snelle bezorging en het eten zoals altijd heerlijk

Charles
13 oktober 2023

Best indian food in amsterda,

Mario
9 oktober 2023

gewoon lekker!!

Daaf
9 oktober 2023

Top gewoon

Krisna
1 oktober 2023

Smaak was heel goed, bezorging was ook heel goed ! Order precies zo gekregen zoals ik besteld en aangegeven had.

Lola
29 september 2023

Always the best takeaway