Beoordelingen van Indian Express Amsterdam

Recente recensies

5.0
Friso
25 februari 2024
Maurice
25 februari 2024

Heerlijk eten. En zeer netjes contact om te vragen of ik het erg vond dat de bezorging iets later kon. Geen probleem, het was tenslotte prime time. Woonde zelf tot 2009 om de hoek dus haal en bezorg hier al jaren. Thanks!

Mo
18 februari 2024

Top tent en heel lekker eten

Linus
17 februari 2024

Delicious as always. Thank you so much for being incredible

Arnoud Van Glasenap
17 februari 2024
Pien Holzhaus
14 februari 2024

Super lekker!!!!

awa
13 februari 2024

altijd heerlijk eten

Anna
12 februari 2024

Heel snel en zoals altijd lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

adm
11 februari 2024
Daan
7 februari 2024

Super aardige mensen en erg behulpzaam. Het eten was erg lekker & de bezorging mega snel. Aanrader :)!

Sylvie
5 februari 2024

Genoten van het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marit
2 februari 2024

Eten van Indian Express is onze favoriet! dank wederom voor het lekkere eten.

Enrico
1 februari 2024

I think I've found my new favorite Indian delivery, and my new favorite Indian dish (Chicken Curry). The delivery was also fast. My only complaint is that I could not see any progress for it: I only saw the "Status of your order at Indian Express" after the food was delivered. I guess it's a SiteDish issue?

Filippa Van Raalte
29 januari 2024
Isabel
27 januari 2024

Simply the best in Amsterdam!

carol white
26 januari 2024

Alle gerechten waren heerlijk. Veel verschillende smaken en de porties waren erg genereus. de levertijd was perfect

Ewoud
23 januari 2024
A. de Prie
22 januari 2024

Al jaren rijden wij met plezier naar Amsterdam om heerlijke Tandoori gerechten (afhaalservice) op te halen. Wij zijn door de jaren heen echte fan geworden van deze heerlijke authentieke Indiase gerechten. Ook op vakantie in andere landen eten we vaak Tandoori gerechten. Zonder enige twijfel kunnen we zeggen dat Indian Express op de Pieter Langendijkstraat 37 te Amsterdam bij ons op nummer één staat m.n. wat betreft de kwaliteit, de prijs en de uitgebreide keuze mogelijkheden van de gerechten op de menukaart. Ook heel belangrijk de wijze waarop de gerechten worden verpakt zijn eveneens zeer aan te prijzen. Dat deze zaak al zolang z’n zaken meer dan goed op orde heeft zegt iets over de eigenaar. Het is een prettige man die z’n klanten vriendelijk en vakkundig te woord staat. Zoals u merkt wij zijn al vele jaren een zeer tevreden klant bij Indian Exresse in Amsterdam.

Fré Dekkers
21 januari 2024
Susan
21 januari 2024

Heerlijke maaltijden, jammer dat de bakjes kleiner zijn tegenwoordig.

Anoniem
13 januari 2024

Heerlijk eten! Echt de beste van Amsterdam!

Sonia
12 januari 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten en een top service!

Caroline
7 januari 2024

Heerlijk eten. Vriendelijke en snelle bezorging. Een aanrader!

Jos van de Mortel
6 januari 2024

Het was snel en zeer smakelijk! Ik mis echter soepen op de menukaart; Dal soep bijvoorbeeld met citroen.

Boy
5 januari 2024

Een smaak explosie! Ontzettend lekker

Misty
3 januari 2024

BEST INDIAN IN AMSTERDAM. it was so delicious and everyone was super nice!

Elizabeth
27 december 2023

Korma was helemaal niet mild en niet te eten voor iemand die niet van pittig houdt

Miek
23 december 2023

Zoals altijd lekker, snel klaar en goede service, maar het valt me de laatste tijd op dat gerechten wel héél erg zout zijn. Vandaag was dit zo bij de dal, maar eerder ook al bij de bharta en de aloo gobi.

Eva
23 december 2023

Lievelings!!

Micha Pieters
23 december 2023

Was keurig op tijd en heb ook waar voor je geld, was heerlijk! 👍🏽

Sonia Iqbal
22 december 2023

Zoals altijd.....heerlijk. Echt een aanrader. Absoluut een top restaurant!

Peter Bozs
21 december 2023

Heerlijk eten, snel en warm aangekomen.

Samantha
21 december 2023

The taste and quality of food here is always good. I love this place!

Joost
15 december 2023

Hier word je nooit teleurgesteld!

Linus
13 december 2023

Thank you for making it a special birthday evening. Was amazing.

Maria van t Hoff
9 december 2023

Wederom heerlijke saag paneer. Bezorger was even de weg kwijt: maar dat kwam snel goed.

J
1 december 2023

Zeer vlotte bezorging!

Joris
22 november 2023

Mijn favoriete Indische restaurant in Amsterdam.

Hannah
20 november 2023

Heeeerlijk eten en gratis drankje. Aardig team, heel positief!

Sanne
19 november 2023

Heerlijk zoals altijd!

Linus
14 november 2023

Insanely delicious! So good...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
11 november 2023

Heerlijk zoals altijd. Beste Indiaas afhaal eten dat ik ken.

Naomi
8 november 2023
Charles
5 november 2023
fré dekkers
3 november 2023
Happy
2 november 2023

Excellent, we order from there quite frequently and my family loves it

Boy
30 oktober 2023
Fati
22 oktober 2023

Super lekker. Zoals altijd 👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
21 oktober 2023
Harry M
19 oktober 2023

Complimenten aan de chef

Joris
18 oktober 2023

In my opinion currently the best Indian restaurant in Amsterdam. We've ordered here 5 or 6 times now and the food is consistently good.

Linus
17 oktober 2023

The channa massala isn't my fav unfortunately...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa
13 oktober 2023

Stelt nooit teleur, zoals altijd perfect, vriendelijke snelle bezorging en het eten zoals altijd heerlijk

Charles
13 oktober 2023

Best indian food in amsterda,

Mario
9 oktober 2023

gewoon lekker!!

Daaf
9 oktober 2023

Top gewoon

Krisna
1 oktober 2023

Smaak was heel goed, bezorging was ook heel goed ! Order precies zo gekregen zoals ik besteld en aangegeven had.

Lola
29 september 2023

Always the best takeaway

Arnout
29 september 2023
Jessica
27 september 2023
Hoube
22 september 2023

Lekker & snel

Steven Sierhuis
16 september 2023

Ik bestel al ruim 5 jaar bij Indian Express, toen ik in Amsterdam woonde ongeveer wekelijks. Altijd hetzelfde ook, Madras met raita, naan en garlic naan. En elke keer weer die sensatie bij de eerste hap, zoveel smaak, zo goed pittig en zo vers. Nu, wonende in Haarlem, ben ik helaas niet zo vaak meer in de gelegenheid, maar elke keer als ik ook maar in de buurt ben van Amsterdam Oud West, dan haal ik weer een heerlijke maaltijd af. Intens genieten!

sebastian
14 september 2023

gewoon heel lekker zoals altijd. sorry dat ik geen fooi op zak had voor de snelle bezorging. volgende keer weer

Linus
12 september 2023

What a delight... insanely delicious.

Jacomijn Krijgsman
11 september 2023

Bestel hier regelmatig tot volle tevredenheid. Echter bij deze laatste bestelling, vooraf volledig betaald, verzuimde men drie dingen te leveren. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linus
10 september 2023

It was really yummy but the dopiaza is still my absolute favourite... such an underrated curry!

Linus
4 september 2023

Sorry delicious. Love the dopiaza so much...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouwman
3 september 2023

Heerlijk, als altijd!

Rosalie
1 september 2023

Top

Eric Glaz
29 augustus 2023

Heel lekker

Rizwan
28 augustus 2023

Amazing

Caroline
27 augustus 2023

Delicious and great size portions! Excellent fast delivery. Very polite communication.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fré dekkers
27 augustus 2023

weer heerlijk gegeten

Jake Tobias
22 augustus 2023

Great flavours and very reasonably priced, I will be back again soon!

Tes
19 augustus 2023

Super lekker eten, wel een verkeerde menu gekregen alleen dit werd snel opgelost. Zeker een aanrader.

Linus
13 augustus 2023

Wow... I worry we have discovered a new favourite order combination! Absolutely insanely delicious. Thank you for a spectacular meal. Always special!

bs
10 augustus 2023

Butterchicken amazing and okra dishwasher well.

M B
8 augustus 2023

Heerlijk gegeten en vriendelijk bezorgd. TOP!

Katrin
8 augustus 2023

Lekker als altijd!

Hassan
1 augustus 2023

Etens was uitstekend. Top kwaliteit.

Tim
1 augustus 2023

Have ordered from these guys for the last fifteen years, on and off. Never disappointed, always super-happy. Order with confidence!

Samira
1 augustus 2023

The food is amazing!!

Linus
31 juli 2023

Incredible as always. Vindaloo was super delicious today.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linus
28 juli 2023

Best butter chicken in the EU. Wow... life changing. So fragrant...

Kim
25 juli 2023

Het eten is super lekker!

Paul
23 juli 2023

Zelfs ons dochtertje heeft gesmuld. Het was weer fantastisch

Annemarie
23 juli 2023

Heerlijk, warm, goed, vers.

Shazad Akhtar
11 juli 2023

Heerlijk eten!

Daan
10 juli 2023

Altijd heerlijk, kruidig voldoende

Twan
9 juli 2023
Linus
9 juli 2023

Incredible. Such amazing flavours

James
5 juli 2023

Zoals altijd heerlijk en vers, beste Indiaas maaltijd van Amsterdam

Jer
4 juli 2023

Top weer 👍🏽 💯

R.
3 juli 2023

Prima

R.
30 juni 2023

Attente Bezorger

Peter
28 juni 2023

Ordering since 2008, for me still the best indian food in Amsterdam. Living in Zaandam now, but keep ordering here, and picking up. Worth the drive every time. :o)

Nvt
24 juni 2023

The best Indian food in town!

Jer
21 juni 2023

Was weer top 👍🏽 5⭐

André
18 juni 2023

Het eten was weer heerlijk, maar heb een verkeerde bestelling ontvangen en een andere curry ipv de dhansak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Rutte
18 juni 2023

Ga zo door! Het eten was heerlijk. En de bezorging was snel. Alleen de bezorgkosten zijn voor een grote bestelling ongewenst.