Reviews from Indian Express Amsterdam

Recent reviews

5.0
Michael Mohamatsaid
Yesterday

Heb maar 1 verbeter punt, namelijk of de handschrift nog duidelijker kan, was namelijk erg lastig wat er stond.

Fernando Cunha
Yesterday
Bob
8 August 2022

Great portions, great flavour, nice people

Shazad Akhtar
7 August 2022

Zoals altijd: Heerlijk eten en een top service!

Fati van Akkeren
1 August 2022

De beste 👌🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linus
1 August 2022
Dennis Bladergroen
1 August 2022

Was weer heerlijk. Snel geleverd en lekker warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Youssef
31 July 2022

Heerlijk

Yahia Alhuraibi
29 July 2022
Dennis
28 July 2022

Heerlijk eten. Wij hadden de Indian menu voor twee personen. Royale hoeveelheid, daar kan je met gemak met drie personen van eten. Snel geleverd ook. Top!!

Ian
26 July 2022

Always great food, and delivery was exactly on the requested scheduled time. One point to notice was that the butter chicken massala, which was listed as mild, was a bit spicy, so our child had a bit of trouble eating it.

HS
26 July 2022

best in amsterdam!!

Yahia Alhuraibi
25 July 2022

Beste indian restaurant in Amsterdam.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ferrie
23 July 2022

Prima authentiek voedsel Wij gaan weer bestellen.

Linus
17 July 2022
Charles
14 July 2022

Very good indian food! Fast delivery, nice taste and warm!

Ruud
13 July 2022

Was weer prima.

Fré Dekkers
1 July 2022
Linus Mueller
26 June 2022
Joost van der Hel
25 June 2022

Mijn favoriete Indiase restaurant buiten India! Namaste voor de goede en constante kwaliteit!

Linus
20 June 2022

Always the most exciting dinner of the week. You make us so excited for Indian!

Rani
19 June 2022
Clean-Express
18 June 2022

Keurig op tijd kunnen afhalen en het eten was heerlijk.

Eric Glaz
15 June 2022

De betere

Nance
12 June 2022

Deze mensen gewoon hoe te koken. Erg goed. Bestel weinig maaltijden buiten de deur. Ik maak graag een uitzondering voor deze mensen en hun keuken. Complimenten en best wishes voor hen 🙏🌞

Didi
11 June 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Paul
7 June 2022

weer fantastisch gegeten !

Niels
7 June 2022
Linus Mueller
6 June 2022

Outstanding and incredible.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sonia
5 June 2022

Heerlijk eten!!zeker een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ray
2 June 2022

Heerlijke korma

Anna
29 May 2022

Zoals altijd: heel erg smaakvol en snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Parveen
29 May 2022

Heerlijk! (we missen wel de onionsalad dat we voorheen erbij kregen)

Aviral
29 May 2022

Chhole extremely oily. Thick Oil floating on surface Samosa old oil with weird burnt smell. 🙁

Tanya
27 May 2022
Femke
10 May 2022

Again sooo delicious! Their butter chicken is my favourite.

Linus
10 May 2022
Charles
7 May 2022

Hee goed eten!

Katrin
7 May 2022
Linus
2 May 2022

As always you make it hard not to order every single day. The best food in Amsterdam.

CS
23 April 2022

Best Indian in Amsterdam

Mirjam
23 April 2022

Eten werd op afgesproken tijdstip geleverd. En het eten zelf was fantastisch lekker! Aanrader!

Essie
22 April 2022

Top restaurant! Ze zijn altijd beleefd en netjes en het eten komt lekker warm aan. Niks op aan te merken

Katrin
22 April 2022
Ray
18 April 2022
Eelco
7 April 2022

Wederom weer heerlijk!

Doron
4 April 2022

Overall was very tasty and delivery arrived very fast. We feel last time we ordered there was more meat in the lambs kurma than this time..prices also went a bit higher.

C Dijkhof
2 April 2022
souk ab
31 March 2022

De beste van Amsterdam: snelle bezorging & goed eten!

Claire Mullane
27 March 2022
Peter Niëns
26 March 2022

Heerlijk eten. Snel bezorgd.

D Leskov
26 March 2022

We order from here for the last 3 years the same order. Now the butter chicken rhe botti kebap taste was bad. It tasted cheap. Very strange and the price of the food is 30% uop.

Rizwan
26 March 2022

Best indian in town

Ruud
20 March 2022

Wij bestellen er regelmatig, het is altijd goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Denise
9 March 2022

Enorm lekker gegeten. Helaas moesten wij 1 uur en 3 kwartier wachten op onze bestelling; erg balen.

Koen
8 March 2022
Sybo
3 March 2022

Zosls altijd:snel&lekker!

Linus Mueller
2 March 2022

Was pretty incredible... Could not recommend enough. The Shahi Paneer is honestly just so tasty. We have started (somewhat inappropriately sorry) calling it Crack Paneer (sorry but it is just amazing)... Thank you again for an amazing dinner!

Lieneke Leep
24 February 2022

Onverwachtse grote porties. Goeie smaak en op tijd en warm geleverd. Top!

Linus
21 February 2022

So bloody good. Had friends over and they demolished everything and asked to take the leftovers home... Grudgingly obliged.

Rob
19 February 2022

Als ik nu mijn laatste avondmaal zou moeten kiezen, dan is de kans zeer groot dat ik voor de Madras van Indian Express ga. Vriendelijke mensen, heerlijk eten; aanrader!!!

Charles Slagter
15 February 2022

Heel goed eten! Goede service!

Boris
14 February 2022

Altijd lekker hier. Tegenwoordig wonen we in Utrecht, maar als we in A'dam zijn, proberen we af en toe toch nog af te halen en 't blijft zooooo lang warm in hun kaaspapier, dat dat geen probleem is! :-D

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

David West
13 February 2022

Always the highest quality.

Sonja Wanders
12 February 2022

Heerlijk authentiek Indisch eten! Grote porties en snel bezorgd. Ik ben al jaren blij met Indian Express. Het enige wat ik als vegetariër een beetje jammer vind is dat er in het vega menu 2 gerechten zitten met paneer. Hoewel het heerlijk is, is het wel wat veel paneer.

Lotje Mulder
7 February 2022

Altijd heerlijk! Groetjes, de overburen

Ray
28 January 2022

Heerlijk gegeten

Linus
28 January 2022

So fast today! Felt like it was at the door before I could press submit on the order! Also that mint chutney... Ooofff... So tasty. Doesn't make it past my first plate. Just disappears magically. Thank you for an amazing meal (as always).

Edwin
28 January 2022

Heel erg goed eten, snelle bezorging en de kheer smaakte ook weer heerlijk als vanouds.

Ella
26 January 2022

Alsof je even in India bent. Zo onwijs lekker en goed! Altijd genoeg en super vriendelijke mensen die er werken en bezorgen!

Edje
26 January 2022

Heerlijk zoals altijd, top eten👍👍👍👍👍

Viv
25 January 2022

Best saag paneer in town. Ik wil geen andere meer.

Daan
24 January 2022

Heerlijk weer!

Peter
23 January 2022

Heerlijk. En de vega tweepersoons maaltijd is heel ruim genoeg voor ons vieren.

Edwin
22 January 2022

Eten was erg goed, zoals meestal. Maar het toetje kheer was echter niet te eten, smaakte heel erg chemisch, geen idee wat daar mee aan de hand was. We hebben beide bakjes moeten weggooien, echt oneetbaar en ook verontrustend qua chemisch karakter. Dit was niet bepaald de 1e keer dat dit gebeurde, hoewel het niet eerder zó sterk chemisch smaakte en rook. Teleurstellend, zeker ook gezien de toch flinke prijs die ik betaalde. En ook jammer omdat we ons verheugden op de kheer...

Cy
17 January 2022

Super delicious as always!

Cecile
17 January 2022

Super quick delivery, easy to order on the website, and very tasty food! Thanks :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

V
16 January 2022

Heerlijk eten en fijne service. We hadden drie gerechten besteld: butter chicken, saag paneer en bharta (aubergine). Alle drie waren ontzettend lekker. Ook de mango lassi was om te smullen.

Linus
14 January 2022

Incredible. The mint chilli chutney is honestly far too good. I literally put a teaspoon in it and have to stop myself eating it all straight away after opening!

Tieneke Breemhaar
11 January 2022

Wederom super lekker vega gegeten! En hele vriendelijke bezorger!

Jbayel
9 January 2022

Super, like always. Bestel altijd via hun eigen website. Altijd een gratis drankje erbij.

Ronald
7 January 2022

Service top, prima op afgesproken tijd klaar voor afhaal en de smaak geweldig.

Joost van der Hel
5 January 2022

Het was weer super lekker, een van de lekkerste Indiase restaurants in Amsterdam die ik ken!

Janny
4 January 2022

Heerlijk gegeten, een aanrader!

Linus
2 January 2021

Look never going to admit this is actually a complaint because it was fan-bloody-tastic as always. Just the palak / saag paneer was pretty saly for some reason? Might be worth checking but also you are the professional so what do I know :)

Charles
2 January 2021

Very good! Hapy new year

Parveen
1 January 2021
Cor Boots
1 January 2021

De butter chicken vond ik te pittig en in de pishawri miste ik de rozijnen. De Dal makhani smaakte prima.

Yee Ling
29 December 2021

👍🏼👍🏼👍🏼

Dirk
27 December 2021
Anna en Alex
27 December 2021

Allerbeste van Amsterdam!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
21 December 2021

De beste van Amsterdam!

Ewoud
18 December 2021

De samosa’s waren erg vet en roken naar oliebollen.. Verder was is verrast dat er nu een minimumbestelbedrag is ingevoerd van 20 euro. Ik ben al jaren vaste klant, maar ben niet geïnformeerd over deze wijziging. Dat vind ik vreemd!

Linus
11 December 2021

Finished it all in one go. Embarrassingly tasty - thanks so much IE team! Have a lovely weekend.

Anoniem
9 December 2021

Wat was het zwarte grote zaadachtig iets bij de rijst?! Schrok me suf. Bezorger vriendelijk. Jammer dat de pappadums met peper zijn en niet meer met komijn.

Vincent
8 December 2021

Goede zaak, altijd lekker!

Preschel & Eliott
7 December 2021

The best Indian from Amsterdam, no doubt, best cheese nan in the GAME. We now live in Rotterdam but can't get along without our monthly Butter chicken and Lamb Biryani. The people running this carry-out are also lovely. Much love to all of you.

Linus
6 December 2021
Ewoud
1 December 2021

Smaak was prima, alleen de tikka masala en de nan waren koud. Rijst was wel warm. Ik bestel vaak bij jullie en dit ben ik niet gewend

Unsure if indian or crack
28 November 2021

Honestly SO incredibly tasty folks... I just don't even know how to begin. Need to meet the chef(s) one day and thank you in person. Soooo tasty.

Ruud
25 November 2021

Ik bestel hier al een paar jaar, altijd tevreden.

Sybo
23 November 2021

Was weer toppie 😁💯

Heel lekker
21 November 2021

Heel lekker!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Charles
16 November 2021

Super lekker!

Linus
15 November 2021

Mind blowingly delicious.

Floortje
27 October 2021

Duurde iets langer dan verwacht, dus even gebeld. Toen was de bezorger er binnen 10 minuten en belden ze nog even terug om the checken of de bestelling nu toch echt was aangekomen. Superservice en heerlijk eten!

James
26 October 2021

Top als altijd

Fransie Vakansie
24 October 2021

Enorm vriendelijke bezorger

Menon
19 October 2021

Its in the gravy 👍. Customer for 10+ Years now. Will continue to be. Nowhere else you get the Kulcha naan like at IndianExpress

Anja Bahnerth
18 October 2021

Helaas kreeg ik een ander gerecht dan dat ik besteld had..... hoewel de kwaliteit uitstekend was, vond ik dat toch jammer. Omdat het zondag was en de bezorgtijd iets langer was dan gebruikelijk heb ik het zo gelaten. Volgende keer nog eens proberen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jaap
13 October 2021

Het eten is prima. De 2x mango lassie die ik bij het eten had besteld is niet bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

boon en mets
10 October 2021
Parveen
10 October 2021
Nicky
10 October 2021

Love it!

Edje
9 October 2021

Heerlijk eten....

Charles
2 October 2021

Very good! Super tasty

SGCDG
2 October 2021

De allerbeste van Amsterdam! Aanrader. Vijf Sterren.

jbari
24 September 2021

Het was heerlijk.

Urs
22 September 2021

Heel erg lekker zoals altijd! Bhartha was vroeger zonder doperwtjes. Dat vonden wij lekkerder.

Ruud
15 September 2021
Femke
14 September 2021

Had the Butter Chicken dish again. Fabulous as always. Very tasty!

Colin
7 September 2021

Eten snel en lekker heet nog, en heerlijk

S.
7 September 2021
Annelies
6 September 2021
Manon Heukeshoven
2 September 2021

Bezorging was perfekt! De maaltijd was eenvoudigweg heerlijk, zo buitengewoon lekker en verzorgd! Mijn complimenten voor Indian Express!!

Ruth
2 September 2021

A little piece of India in Amsterdam! Delicious comfort food made by the sweetest people.

Emily
26 August 2021

Altijd heerlijk!

DR
24 August 2021

Erg smakelijk en ruim voldoende eten

Jbaryel
21 August 2021
Tom Berkvens
18 August 2021

Top zoals altijd

Hich
17 August 2021

Top

Frances
15 August 2021

Wederom heerlijk!

Peter Kok
15 August 2021

Ga zo door

Steve
13 August 2021

Excellent food. Highly recommended. Authentic tasting Indian dishes, much better than the European taste Indian recipes that are often too sweet.

Maan
11 August 2021

Heerlijk!

Reinie
10 August 2021

Very good and fast.

Emelie
9 August 2021

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sybo
7 August 2021

Zoals altijd:heerlijk en snel ter plekke

Linus
6 August 2021

11/10 So good. Honestly just so delicious.

Ad Sabbé, ascabrio
4 August 2021

Lang geleden dat het zo GOED was, super

Sana
1 August 2021

Lekker lekker lekker!!! Love the food

Tom Berkvens
30 July 2021

Super snelle bezorging en heerlijk eten!

M.Oosterholt
28 July 2021

Gewoon heerlijk eten en goed heet en snel bezorgd

Anja Bahnerth
26 July 2021

Zoals altijd een zeer snelle bezorging van een overheerlijke, met zorg samengestelde maaltijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eelco
24 July 2021

Was weer heerlijk!

Linus
19 July 2021

Fantastic as always. So delicious.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emily
15 July 2021

Heerlijk!

Yvette
12 July 2021

Weer erg genoten van de vega, lam en vis gerecht. De garlic naan blijft een favo. De gele linzen Dal was nieuw voor ons, ook erg smaakvol! Weer snel bezorgd, dank!

Bart
9 July 2021

In een woord: ver-ruk-ke-lijk!

Eelco
6 July 2021

Was wederom heerlijk!

Linus
5 July 2021

Was absolutely fantastic as always. Thanks Indian Express team :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
4 July 2021

Best Indian curries in Amsterdam, IMHO 👍

Anoniem
28 June 2021

Altijd lekker en forse porties

Ed
28 June 2021

Top eten, alleen vroeger kreeg je lekkere sausjes bij het brood. Maar het eten is voortreffelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linus
28 June 2021

Ongelooflijk lekker. Shahi paneer is probably in my top 5 all time curries these days thanks to Indian Express.

Yee Ling
25 June 2021

Lekker 🏆

R.Weggelaar
13 June 2021

Ik haal meestal het eten zelf op. De heerlijke kruidige lucht als je binnenkomt doet je watertanden. Het eten is heel lekker, de kaart redelijk uitgebreid en alles staat steeds op tijd klaar en als ik thuis kom nog steeds ruim voldoende warm.

Linus
12 June 2021

The best indian ever

Daan
11 June 2021

Weer heerlijk! Vega menu is gevarieerd en meer dan voldoende. Super lekker.

Liesbeth
8 June 2021
Joost
7 June 2021

Altijd erg lekker en goede prijs-kwaliteit verhouding in het personeel is altijd super vriendelijk en je krijgt wat te drinken als je even moet wachten maar als je op tijd via de website besteld, dan staat het altijd netjes voor je klaar als je op het afgesproken tijdstip komt ophalen! Namaste

Linus
3 June 2021

The best indian in Amsterdam.

Ruud
2 June 2021

Prima.

Linus
30 May 2021

Literally the best indian in Amsterdam. Day in day out. No idea how you don't miss a beat...

anon.
30 May 2021

heel lekker eten !

Edda
25 May 2021

Weer erg lekker gegeten

Linus
24 May 2021

Best Indian in the EU

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linus
19 May 2021

The cardamon in the butter chicken was such a fancy touch. Really incredible flavour. Couldn't recommend more. Best in Amsterdam by a mile.

Suzanne
17 May 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd. Echt een aanrader dit restaurant!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Parveen
15 May 2021

Again great and tastefull! (Forgot the can of cola this time but that was no problem)

Ruud
13 May 2021

Prima.

Maria
12 May 2021

Heerlijk eten. Snel bezorgd.

Ralph Love
9 May 2021

Wauw. ZOOO lekker. garnalen en spinazie en kaas. snel geleverd. en mijn dank

Eelco
7 May 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd! :)

Van de ven
6 May 2021

Nog steeds de beste en lekkerste van Amsterdam. Maar begint ondertussen wel duur te worden. Bijna restaurant prijzen ipv afhaalprijzen Ook jammer dat je (daar lijkt het op) dat je in de app niet meer kunt kiezen tussen rijst en naan.

Rebecca
4 May 2021

We live in the neighbourhood of Indian Express and order frequently as the food is always delicious and the service is warm and friendly.

Linus
4 May 2021

Thanks so much for updating our order as requested. The variation makes us order this so often!!!

AN
2 May 2021
S Barkmeijer
29 April 2021

Lekkerste ontdekking in tijden!!!!

Linus
28 April 2021

Incredible as always!

Thijs
27 April 2021
sjoukje
26 April 2021
Ewoud
21 April 2021

Heerlijk!

bianca
21 April 2021

heerlijke curry's en snelle bezoring

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Madeleine
20 April 2021

Heerlijke saag paneer en butter chicken, zacht qua smaak op aanvraag. Aanrader, al jarenlang!

Linus
19 April 2021

I think you accidentally didn't read the notes on the order so I got my 5000 mushroom bhaji (which isn't my fav). So sorry that my housemate didn't let you in in time! The doorbell was turned on low volume - so sorry. Can't wait for IE soon again :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis Bladergroen
18 April 2021

Sneller geleverd dan gedacht!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linus
18 April 2021

Best Indian and service in Amsterdam

Marleen
10 April 2021
Ewoud
9 April 2021

Smaak was goed, maar gerecht was lauw en de nan zelfs koud.. Bestel al jaren bij jullie en geef eigenlijk altijd 5 sterren. Deze keer helaas dus niet.

Gina
9 April 2021

We eat from you lots of times and we always order the same! Today I felt I had to mention something as my husband found a hair in his food and the chana was extremely Spicy today v the other times we have ordered

Parveen
8 April 2021
Farah
8 April 2021

Was heerlijk! Niks om op aan te merken! Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Gijs
6 April 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Edda
5 April 2021

Weet heel lekker gegeten. Zeer goede service. Ontzettend lekker eten. Grote porties, genoeg voor twee dagen.

Ponse
4 April 2021

Eet hier al meer dan 20 jaar. Gewoon geweldig. Alsof ik in India ben.

Nita
3 April 2021

Always super fresh and tasty!

Vic
2 April 2021

Great quality food and fast service!

AG
30 March 2021

Altijd super lekker, vers en snel. Onze favoriet Indiaas keuken in Amsterdam.

Hajar
28 March 2021

Snelle service en heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex
28 March 2021

Zeer goed! En snelle bezorging.

Inez
28 March 2021

Alles was goed ingepakt zodat het nog goed warm was en bestelling op tijd bezorgd. Smaakte allemaal erg lekker. We waren op zoek naar goed Indiaas adresje en zo te zien hebben we die gevonden.

Kwant
27 March 2021

Wij waren meer dan tevreden! Het was alweer een paar jaar geleden dat we voor het laatst besteld hadden, maar de kwaliteit was nog steeds top! Goede porties, goede smaak, binnen 45 minuten bezorgd. Enorme aanrader!

Dennis Bladergroen
23 March 2021

Meestal tevreden met IEA, maar dit keer was het uitzonderlijk goed. Nieuwe kok? Spicier. Alles nog goed warm en redelijk op tijd.

Linus
14 March 2021
Hein
14 March 2021

Deze kanjers zijn de beste! Jarenlang in Amsterdam bestellingen geplaatst, altijd goed. Nu wonen we in Wageningen maar altijd als ik in Mokum ben haal ik mijn bestelling op (chicken madras, saag paneer en tandoori chicken tikka). ZO GOED!

Ingrid
13 March 2021

Altijd heerlijk

Loes
11 March 2021

Altijd geweldig lekker!

TvdB
10 March 2021

Heerlijk en vers.

Linus
8 March 2021

Food that arrived was amazing as always but an item was forgotten unfortunately

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meike
7 March 2021

Snelle bezorging, goed verpakt (!) en die Samosa is zo lekker. Wel jammer dat het mintsausje welke er jaren bij zat er niet meer is.

Linus
4 March 2021

Insanely good always

Putri
28 February 2021

Echt heel goed Indiaas eten. Ongelofelijk lekker!

Ujala
28 February 2021

Erg goed eten!

Vinay Kulkarni
28 February 2021

I am a customer of Indian express for more than 15 years. Highly satisfied with Quality, Quantity, and service My only complaint is delivery in my postcode in Amstelveen is something that management should consider as a possibility. Please start delivery preferably free delivery in Amstelveen.

paul
25 February 2021

super lekker gegeten.

Spike
22 February 2021

Altijd heerlijk eten bij INDIAN EXPRESS! zoiezo het allerbeste indiase eten van heel Amsterdam.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ravi shankar
22 February 2021

Excellent

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Véra Leeuwen, van
21 February 2021

Altijd goed en altijd snel bezorgd!

Ita Bake
20 February 2021
Pdebe
18 February 2021
Fanny Kieft
18 February 2021

Is altijd super lekker en je krijgt ook veel

Ewoud
15 February 2021
Charles
14 February 2021

Heel goed!

Maris
12 February 2021

Top!

Rick
7 February 2021

Lekker eten als altijd. Lam rogan josh, echte favoriet. Bezorging mega snel in 20 min.

Maarten
7 February 2021
Nita
7 February 2021

Inmiddels wonen wij al 14 jaar aan de andere kant van Amsterdam, maar we bestellen nog met enige regelmaat bij Indian Express. We hebben de hele menukaart al geprobeerd en alles is heerlijk. Vooral de naam met kokos is zalig

jeroen!
5 February 2021

Zoals altijd: super eten! Binnen een half uur bezorgd.

Linus
2 February 2021

Looking for Amsterdams best Indian? You found it...

Rizwan
31 January 2021

Great quality food, always fresh and authentic taste. Best indian in Amsterdam!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Atika
30 January 2021

Lekker eten en vriendelijke bezorger.

Suus
30 January 2021

Heerlijk gegeten!

Nasra
29 January 2021

Het eten was lekker maar alleen kreeg ik een verbrand naam

Elma De Jager
29 January 2021

Echt super lekker 😋

Bas
28 January 2021

Altijd lekker en snel. Dank en tot de volgende bestelling!

AD
25 January 2021

Large portions and very good quality

ML
22 January 2021

Halen al een paar jaar regelmatig af bij Indian express via hun eigen website!

Marjan
19 January 2021

Heerlijk kruidig eten en snel bezorgd

Nitish
18 January 2021

Delicious food as always! And perfect delivery. Thank you.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Katrien
18 January 2021

Kwaliteit van het Indian Vega menu is behoorlijk achteruit gegaan. Ik was er vroeger haast verslaafd aan, maar nu toch elke keer lichtelijk teleurgesteld. Nog steeds lekker hoor, maar niet zo spetterend als een jaar geleden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Morgan
4 January 2021

Always delicious, and it is a great value!

Vic
3 January 2020

Great food and fast service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ewoud
2 January 2020

Heerlijke Biriany!!

Linus
2 January 2020

Doesn't get better than IE. Have tried pretty much every indian in Amsterdam and always come back to IE.

Noëlle
2 January 2020

Zoals altijd was het eten fenomenaal! Dankjewel!

Nasss
1 January 2020
Alexander Braam
30 December 2020

Best Indian in 020. Besides the great curries, their garlic naan is best of town. World class!

Anoniem
25 December 2020

Heerlijk

Saar
23 December 2020

Altijd heerlijk eten!

jeroen!
23 December 2020

Zoals altijd: heerlijk eten! Deze keer: lams-jhalfrezie en voor- en bijgerecht. En (nog nooit ergens meegemaakt): binnen 15(!) minuten bezorgd.

Rosa
22 December 2020

Heerlijk vers en grote porties!

J.P.
22 December 2020

Het eten was lekker en het werd snel bezorgd. Fijn dat het mogelijk was om ook nog telefonisch vragen te stellen. Door direct te bestellen via Indianexpress, ontvang je korting. Het is niet helemaal duidelijk waarom een klein percentage mort worden betaald voor pin en creditcardbetalingen. Ondanks dit, nog altijd goedkoper uit én je mag gratig fris uitkiezen. Super

Bc
18 December 2020

Super lekker gegeten! Netjes op tijd en vriendelijk personeel! Vaker hier bestellen :)

Rianne
18 December 2020
Laurel
18 December 2020

zo lekker, elke keer weer! Fan van de butter chicken. En ik kreeg lekker veel naan brood. Echt top! Helaas wel cola ipv cola light gekregen, maar ja dat kan gebeuren ;)

Juliette
18 December 2020

Heerlijk en verfijnd, de bestelling zelf opgehaald, de ruime porties waren goed warm.

Joopie
13 December 2020

Super lekker eten! Werd ook snel bezorgd. Zeker aan te raden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

MH
8 December 2020

Altijd top!

Frank
8 December 2020

Best in town

Dennis Bladergroen
6 December 2020

Lekker als altijd, maar voor het eerst waren sommige gerechten niet warm genoeg, met name de sish kebab

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kelly
6 December 2020

Een supersnelle levering, en heerlijk zoals altijd!

Fati
3 December 2020

Super lekker zoals altijd

Anne
27 November 2020

Heerlijk gegeten!

Laura
24 November 2020

Heerlijk!

Milo
24 November 2020

Perfect, altijd perfect.

Inge
23 November 2020
Lorne Malvo
23 November 2020

Top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Caroline ter Braak
22 November 2020

Altijd weer een feest, het Indiase eten van Indian Express. Naar mijn idee de beste Indiase keuken in Amsterdam!!

Mina
18 November 2020

Ik ben zelf van Indiase afkomst en vindt Indiaas eten in Nederland niet zo snel lekker maar bij INDIAN EXPRESS is het eten altijd goed op smaak en meer dan voldoende! Gisteren een grotere bestelling gedaan i.v.m. mijn verjaardag het eten was wederom heerlijk! Iedereen had genoten! Superblij mee! Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen!

Peter
14 November 2020

Fantastiche gerechten. Heerlijk, flinke porties ook. We hebben genoten. Kan deze zaak van harte aanbevelen. Misschien omdat het vrijdag was kwam de bezorger een half uurtje te laat, maar alles was toch nog heel warm. Goed verpakt dus.

Dennis
13 November 2020

Duurde een beetje lang. Vast druk.

Rose
11 November 2020

Eten is super lekker en ook de kwantiteit die er wordt gegeven, is royaal! Aanrader. Heb al meerdere keren besteld. Wel jammer dat de prijzen van de naan duurder zijn geworden en een enkele onderdeel van m'n bestelling was minder geleverd - maar met een belletje was dat ook weer opgelost!

Sonia
10 November 2020

Uitstekende service, en heerlijk eten.

Johno
10 November 2020

Snel bezorgt, super smaak, en goed pittig. Hou van dit Indiaan!

rene
9 November 2020

top restaurant kan niet beter

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Josephine
6 November 2020
Zwart
3 November 2020

Altijd lekker van Indian Express! Bestel nooit ergens anders,!