Reviews from Indian Express Amsterdam

Recent reviews

5.0
Ewoud
21 May 2024
Lydia
19 May 2024

Super lekker en snel

Fré Dekkers
18 May 2024

erg lekker en snel bezorgd

Ewoud
12 May 2024

Heerlijke chicken Jhalfrezi!

Mike
9 May 2024

Eten is altijd goed. HEERLIJK!

Boy
8 May 2024
Joke
3 May 2024

Heerlijk Indiaas. Ondertussen een vaste waarde in Amsterdam. Aanrader.

Ursula
2 May 2024

Superlekker eten!

Mo
30 April 2024

Top eten en bezorging heel blij mee

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Friso Spoelstra
27 April 2024
Fré Dekkers
25 April 2024
D
25 April 2024
Linus Mueller
22 April 2024

Amazing. That chilli mint chutney is always so good. Everything is amazing but then a dollop of that chutney and everything skyrockets to the next level. Big thank you.

Ka
20 April 2024

Te veel zout.. maar wel leker.heet en snel

Johan
19 April 2024

Zoals altijd: TOP!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dirk
15 April 2024

Heerlijk eten - snel bezorgd!

Haroon
15 April 2024

Lekker eten!

Jade
11 April 2024
Rosalie
5 April 2024

Lamb balti was top

Geert S.
2 April 2024

Eten is heerlijk, jammer dat je te ver zijn voor bezorging.

Linus Mueller
30 March 2024

The do piaza and the chilli mint chutney are truly the unsung hero's. So unbelievably delicious wow!! Thank you for always making the best of the best.

Linus
27 March 2024
Boy
26 March 2024
Ewoud
25 March 2024

Heerlijk eten en correcte en tijdige bezorging.

Joris
21 March 2024

Altijd erg lekker en met liefde bereid.

Julián
10 March 2024
Irma
2 March 2024

Goed, heerlijk gekruid, vers en veel.

Linus
27 February 2024

Divine

Friso
25 February 2024
Maurice
25 February 2024

Heerlijk eten. En zeer netjes contact om te vragen of ik het erg vond dat de bezorging iets later kon. Geen probleem, het was tenslotte prime time. Woonde zelf tot 2009 om de hoek dus haal en bezorg hier al jaren. Thanks!

Mo
18 February 2024

Top tent en heel lekker eten

Linus
17 February 2024

Delicious as always. Thank you so much for being incredible

Arnoud Van Glasenap
17 February 2024
Pien Holzhaus
14 February 2024

Super lekker!!!!

awa
13 February 2024

altijd heerlijk eten

Anna
12 February 2024

Heel snel en zoals altijd lekker :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

adm
11 February 2024
Daan
7 February 2024

Super aardige mensen en erg behulpzaam. Het eten was erg lekker & de bezorging mega snel. Aanrader :)!

Sylvie
5 February 2024

Genoten van het eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marit
2 February 2024

Eten van Indian Express is onze favoriet! dank wederom voor het lekkere eten.

Enrico
1 February 2024

I think I've found my new favorite Indian delivery, and my new favorite Indian dish (Chicken Curry). The delivery was also fast. My only complaint is that I could not see any progress for it: I only saw the "Status of your order at Indian Express" after the food was delivered. I guess it's a SiteDish issue?

Filippa Van Raalte
29 January 2024
Isabel
27 January 2024

Simply the best in Amsterdam!

carol white
26 January 2024

Alle gerechten waren heerlijk. Veel verschillende smaken en de porties waren erg genereus. de levertijd was perfect

Ewoud
23 January 2024
A. de Prie
22 January 2024

Al jaren rijden wij met plezier naar Amsterdam om heerlijke Tandoori gerechten (afhaalservice) op te halen. Wij zijn door de jaren heen echte fan geworden van deze heerlijke authentieke Indiase gerechten. Ook op vakantie in andere landen eten we vaak Tandoori gerechten. Zonder enige twijfel kunnen we zeggen dat Indian Express op de Pieter Langendijkstraat 37 te Amsterdam bij ons op nummer één staat m.n. wat betreft de kwaliteit, de prijs en de uitgebreide keuze mogelijkheden van de gerechten op de menukaart. Ook heel belangrijk de wijze waarop de gerechten worden verpakt zijn eveneens zeer aan te prijzen. Dat deze zaak al zolang z’n zaken meer dan goed op orde heeft zegt iets over de eigenaar. Het is een prettige man die z’n klanten vriendelijk en vakkundig te woord staat. Zoals u merkt wij zijn al vele jaren een zeer tevreden klant bij Indian Exresse in Amsterdam.

Fré Dekkers
21 January 2024
Susan
21 January 2024

Heerlijke maaltijden, jammer dat de bakjes kleiner zijn tegenwoordig.

Anoniem
13 January 2024

Heerlijk eten! Echt de beste van Amsterdam!

Sonia
12 January 2024

Zoals altijd heerlijk gegeten en een top service!

Caroline
7 January 2024

Heerlijk eten. Vriendelijke en snelle bezorging. Een aanrader!

Jos van de Mortel
6 January 2024

Het was snel en zeer smakelijk! Ik mis echter soepen op de menukaart; Dal soep bijvoorbeeld met citroen.

Boy
5 January 2024

Een smaak explosie! Ontzettend lekker

Misty
3 January 2024

BEST INDIAN IN AMSTERDAM. it was so delicious and everyone was super nice!

Elizabeth
27 December 2023

Korma was helemaal niet mild en niet te eten voor iemand die niet van pittig houdt

Miek
23 December 2023

Zoals altijd lekker, snel klaar en goede service, maar het valt me de laatste tijd op dat gerechten wel héél erg zout zijn. Vandaag was dit zo bij de dal, maar eerder ook al bij de bharta en de aloo gobi.

Eva
23 December 2023

Lievelings!!

Micha Pieters
23 December 2023

Was keurig op tijd en heb ook waar voor je geld, was heerlijk! 👍🏽

Sonia Iqbal
22 December 2023

Zoals altijd.....heerlijk. Echt een aanrader. Absoluut een top restaurant!

Peter Bozs
21 December 2023

Heerlijk eten, snel en warm aangekomen.

Samantha
21 December 2023

The taste and quality of food here is always good. I love this place!

Joost
15 December 2023

Hier word je nooit teleurgesteld!

Linus
13 December 2023

Thank you for making it a special birthday evening. Was amazing.

Maria van t Hoff
9 December 2023

Wederom heerlijke saag paneer. Bezorger was even de weg kwijt: maar dat kwam snel goed.

J
1 December 2023

Zeer vlotte bezorging!

Joris
22 November 2023

Mijn favoriete Indische restaurant in Amsterdam.

Hannah
20 November 2023

Heeeerlijk eten en gratis drankje. Aardig team, heel positief!

Sanne
19 November 2023

Heerlijk zoals altijd!

Linus
14 November 2023

Insanely delicious! So good...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joost
11 November 2023

Heerlijk zoals altijd. Beste Indiaas afhaal eten dat ik ken.

Naomi
8 November 2023
Charles
5 November 2023
fré dekkers
3 November 2023
Happy
2 November 2023

Excellent, we order from there quite frequently and my family loves it

Boy
30 October 2023
Fati
22 October 2023

Super lekker. Zoals altijd 👌🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nathalie
21 October 2023
Harry M
19 October 2023

Complimenten aan de chef

Joris
18 October 2023

In my opinion currently the best Indian restaurant in Amsterdam. We've ordered here 5 or 6 times now and the food is consistently good.

Linus
17 October 2023

The channa massala isn't my fav unfortunately...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Isa
13 October 2023

Stelt nooit teleur, zoals altijd perfect, vriendelijke snelle bezorging en het eten zoals altijd heerlijk

Charles
13 October 2023

Best indian food in amsterda,

Mario
9 October 2023

gewoon lekker!!

Daaf
9 October 2023

Top gewoon

Krisna
1 October 2023

Smaak was heel goed, bezorging was ook heel goed ! Order precies zo gekregen zoals ik besteld en aangegeven had.

Lola
29 September 2023

Always the best takeaway

Arnout
29 September 2023
Jessica
27 September 2023
Hoube
22 September 2023

Lekker & snel

Steven Sierhuis
16 September 2023

Ik bestel al ruim 5 jaar bij Indian Express, toen ik in Amsterdam woonde ongeveer wekelijks. Altijd hetzelfde ook, Madras met raita, naan en garlic naan. En elke keer weer die sensatie bij de eerste hap, zoveel smaak, zo goed pittig en zo vers. Nu, wonende in Haarlem, ben ik helaas niet zo vaak meer in de gelegenheid, maar elke keer als ik ook maar in de buurt ben van Amsterdam Oud West, dan haal ik weer een heerlijke maaltijd af. Intens genieten!

sebastian
14 September 2023

gewoon heel lekker zoals altijd. sorry dat ik geen fooi op zak had voor de snelle bezorging. volgende keer weer

Linus
12 September 2023

What a delight... insanely delicious.

Jacomijn Krijgsman
11 September 2023

Bestel hier regelmatig tot volle tevredenheid. Echter bij deze laatste bestelling, vooraf volledig betaald, verzuimde men drie dingen te leveren. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linus
10 September 2023

It was really yummy but the dopiaza is still my absolute favourite... such an underrated curry!

Linus
4 September 2023

Sorry delicious. Love the dopiaza so much...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bouwman
3 September 2023

Heerlijk, als altijd!

Rosalie
1 September 2023

Top

Eric Glaz
29 August 2023

Heel lekker

Rizwan
28 August 2023

Amazing

Caroline
27 August 2023

Delicious and great size portions! Excellent fast delivery. Very polite communication.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.