Bewertungen von Indian Express Amsterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Krisna
1 Oktober 2023

Smaak was heel goed, bezorging was ook heel goed ! Order precies zo gekregen zoals ik besteld en aangegeven had.

Lola
29 September 2023

Always the best takeaway

Arnout
29 September 2023
Jessica
27 September 2023
Hoube
22 September 2023

Lekker & snel

Steven Sierhuis
16 September 2023

Ik bestel al ruim 5 jaar bij Indian Express, toen ik in Amsterdam woonde ongeveer wekelijks. Altijd hetzelfde ook, Madras met raita, naan en garlic naan. En elke keer weer die sensatie bij de eerste hap, zoveel smaak, zo goed pittig en zo vers. Nu, wonende in Haarlem, ben ik helaas niet zo vaak meer in de gelegenheid, maar elke keer als ik ook maar in de buurt ben van Amsterdam Oud West, dan haal ik weer een heerlijke maaltijd af. Intens genieten!

sebastian
14 September 2023

gewoon heel lekker zoals altijd. sorry dat ik geen fooi op zak had voor de snelle bezorging. volgende keer weer

Linus
12 September 2023

What a delight... insanely delicious.

Jacomijn Krijgsman
11 September 2023

Bestel hier regelmatig tot volle tevredenheid. Echter bij deze laatste bestelling, vooraf volledig betaald, verzuimde men drie dingen te leveren. Jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linus
10 September 2023

It was really yummy but the dopiaza is still my absolute favourite... such an underrated curry!

Linus
4 September 2023

Sorry delicious. Love the dopiaza so much...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bouwman
3 September 2023

Heerlijk, als altijd!

Rosalie
1 September 2023

Top

Eric Glaz
29 August 2023

Heel lekker

Rizwan
28 August 2023

Amazing

Caroline
27 August 2023

Delicious and great size portions! Excellent fast delivery. Very polite communication.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fré dekkers
27 August 2023

weer heerlijk gegeten

Jake Tobias
22 August 2023

Great flavours and very reasonably priced, I will be back again soon!

Tes
19 August 2023

Super lekker eten, wel een verkeerde menu gekregen alleen dit werd snel opgelost. Zeker een aanrader.

Linus
13 August 2023

Wow... I worry we have discovered a new favourite order combination! Absolutely insanely delicious. Thank you for a spectacular meal. Always special!

bs
10 August 2023

Butterchicken amazing and okra dishwasher well.

M B
8 August 2023

Heerlijk gegeten en vriendelijk bezorgd. TOP!

Katrin
8 August 2023

Lekker als altijd!

Hassan
1 August 2023

Etens was uitstekend. Top kwaliteit.

Tim
1 August 2023

Have ordered from these guys for the last fifteen years, on and off. Never disappointed, always super-happy. Order with confidence!

Samira
1 August 2023

The food is amazing!!

Linus
31 Juli 2023

Incredible as always. Vindaloo was super delicious today.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linus
28 Juli 2023

Best butter chicken in the EU. Wow... life changing. So fragrant...

Kim
25 Juli 2023

Het eten is super lekker!

Paul
23 Juli 2023

Zelfs ons dochtertje heeft gesmuld. Het was weer fantastisch

Annemarie
23 Juli 2023

Heerlijk, warm, goed, vers.

Shazad Akhtar
11 Juli 2023

Heerlijk eten!

Daan
10 Juli 2023

Altijd heerlijk, kruidig voldoende

Twan
9 Juli 2023
Linus
9 Juli 2023

Incredible. Such amazing flavours

James
5 Juli 2023

Zoals altijd heerlijk en vers, beste Indiaas maaltijd van Amsterdam

Jer
4 Juli 2023

Top weer đŸ‘đŸœ 💯

R.
3 Juli 2023

Prima

R.
30 Juni 2023

Attente Bezorger

Peter
28 Juni 2023

Ordering since 2008, for me still the best indian food in Amsterdam. Living in Zaandam now, but keep ordering here, and picking up. Worth the drive every time. :o)

Nvt
24 Juni 2023

The best Indian food in town!

Jer
21 Juni 2023

Was weer top đŸ‘đŸœ 5⭐

André
18 Juni 2023

Het eten was weer heerlijk, maar heb een verkeerde bestelling ontvangen en een andere curry ipv de dhansak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark Rutte
18 Juni 2023

Ga zo door! Het eten was heerlijk. En de bezorging was snel. Alleen de bezorgkosten zijn voor een grote bestelling ongewenst.

Jer
12 Juni 2023

Was weer lekker en goede porties đŸ‘đŸœ Verzoek bij opmerking bestelling werd gedaan en bezorging was snel en vriendelijk. TOP! 💯

H Smulders
10 Juni 2023

Het was echt heerlijk, en bijna te warm/heet om te eten dus ook nog eens super lekker door de snelle en vriendelijke bezorging!

Rosalie
7 Juni 2023
Jer
6 Juni 2023

Was weer lekker 👍 Snel en vriendelijk bezorgd 💯

Charles
4 Juni 2023

The best indian food in Amsterdam

Mirte
3 Juni 2023

Perfect op tijd bezorgd, alles was even heerlijk! De porties zijn ook mooi fors, kunnen we er een dag langer van genieten. Aanrader!

F. Muller
27 Mai 2023

Onze favoriete takeaway.

Linus
26 Mai 2023

Man that paneer vindaloo is something to write home about. Such a special meal... Thank you! Also trying the dopio was so amazing!! Whenever I try something new at indian express I am never ever disappointed.

Cas Bijlholt
24 Mai 2023

De maaltijden van Indian Express zijn altijd heerlijk en worden snel bezorgd. Top!

Ewoud Huizinga
24 Mai 2023

Chicken Jhalfrezie met garlic man besteld. Verrukkelijk!!

Viv
18 Mai 2023

De beste saag paneer van Amsterdam en de butter chicken is ook altijd een hit bij mijn vrienden. Bezorging was ook keurig op tijd.

Mark Willis
17 Mai 2023

Fast delivery, food was piping hot. Big portions, especially the Onion Bhajis. The lamb balti was delicious. Will definitely order from you again in the future

Claudia
16 Mai 2023
Linus
14 Mai 2023

Always so delicious - thank you for being so incredibly accommodating always. Dearly appreciated and makes the choice to order from you so so so easy.

Allard Lanson
4 Mai 2023

Altijd goed, altijd kwaliteit, altijd lekker en altijd traditioneel Indiaas.

ten Cate
30 April 2023

Altijd een succes hier!

Kate
28 April 2023

Het eten is altijd heel lekker. Zouden jullie misschien wel bij de gerechten kunnen zetten dat er rijst bij zit? Ik weet nooit of ik apart rijst moet bestellen en zit dan met teveel rijst uiteindelijk. Alvast bedankt!

Mira
27 April 2023

Altijd veel en heerlijk

Jer
26 April 2023

Smakelijk, goede portie en vriendelijk snel bezorgd. Wel moet je natuurlijk van pittig houden en laat dat nou net bij mij een dingetje zijn. Gelukkig een colatje erbij gekregen. 😁

Shazad Akhtar
23 April 2023

Top service en heerlijk eten! Een echte aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linus Mueller
20 April 2023

Incredibly delicious

Spiros
18 April 2023

Snelle bezorging Grote smakelijke potties

Kyla
8 April 2023

Delicious, always a favorite in our house!

Sam
6 April 2023
Ralph Love
3 April 2023

Na een middag in de zon op het balkon gezeten. Met een paar biertjes. Kregen trek in Indian Express. Want we wisten dat jullie super eten klaarmaken. Dus hier op jullie site besteld. Precies te zijn Zondag 2/4/2023 19:51 uur. 20 minuten later verscheen de bezorger met al die lekkernijen. Heeft hij vleugels?! Dank voor de uitstekende service, bezorging en vooral voor de lekkere gerechten. Groeten en tot snel Ralph Love

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bram
2 April 2023

Absoluut heerlijk, fantastische kwaliteit

Charles
31 MĂ€rz 2023

The best

Linus
25 MĂ€rz 2023

So spicy but so good!!! What an amazing vindaloo...

D
20 MĂ€rz 2023

Nice flavours but too many onions & capsicum to make the box full

Anoniem
19 MĂ€rz 2023

Favoriete plaats om Indiaas te bestellen en de kwaliteit is altijd geweldig :-)

Rani
12 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten weer, maar tandoori was rood van binnen, niet gaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martine
12 MĂ€rz 2023

Bezorging was laat Duur

Fré Dekkers
7 MĂ€rz 2023

lekker gegeten en snel bezorgd

Rosalie
6 MĂ€rz 2023

Prima

Ann Poppe-Kleiterp
6 MĂ€rz 2023

Het blijft een Top zaak. Heerlijk eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
1 MĂ€rz 2023

wat een topmaaltijd weer !

Haringsma
27 Februar 2023

Flexibiliteit, lekker eten, snelle bezorging en vriendelijke contact. What else do we need?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Egbert
24 Februar 2023

Zeer goed verzorgd

Rebecca Groom
19 Februar 2023

Full of flavour - we can't wait to order again!

Mat
13 Februar 2023
Paul
10 Februar 2023

elke keer we zooo ontzettend lekker eten

Isabel
7 Februar 2023

Great food, big chunks of meat and tasty flavours! Very good price quality wise. We will definitely order here again!

Mat
5 Februar 2023
Edda
31 Januar 2023

Heerlijk eten, snelle bezorging, vriendelijke service.

Ten Cate
29 Januar 2023

Altijd lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Julia
29 Januar 2023

Al meer dan 10 jaar klant. Altijd tevreden!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

KB
29 Januar 2023
B Brouwer
29 Januar 2023
Charles
28 Januar 2023

Erg lekker beste indias in Amsterdam!

Rosalie
27 Januar 2023

Het eten was lekker!

Daan
24 Januar 2023

Wat weer heerlijk!

Nn
24 Januar 2023
Sanne Janssens
16 Januar 2023

Van alles wat ik van jullie ken was dit niet mijn favoriet - de smaken waren niet goed in balans (veel saus/vet, maar niet in verhouding met smaak). De cheese naan was zoals altijd super goed :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linus
16 Januar 2023

Absolutely incredible Rogan Josh. Perfect heat and spice and and so well and lovingly prepared.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gagan
15 Januar 2023

Erg lekker!

Hassan Belkadi
15 Januar 2023

Geen gratis blikje ontvangen. Eten was top! Lekker vers.

M
14 Januar 2023

Duurde bijna 2 uur voordat het eten er was

Paco
13 Januar 2023

Heel lekker.

Jos van de Mortel
10 Januar 2023

Het enige verbeterpunt is de bezorgtijd; een uur en drie kwartier nadat we de bestelling hadden gedaan was die er pas.

Linus Mueller
9 Januar 2023

Ordered the punjabi menu and you mixed in some new and exciting and INSANELY delicious curries. Absolutely 11/10 and we are amazed it keeps on getting better after all these years. WOW

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bas
8 Januar 2023
Milo
31 Dezember 2022

Tijdloos. Perfect. Geniaal.

Ali
30 Dezember 2022
Paul
29 Dezember 2022

dat was weer een ontzettend lekkere maaltijd !

Allan Cordeiro
27 Dezember 2022

Always a good quality and delicious food!

Gunnar
25 Dezember 2022

Goed ontvangen (bij afhaal) aardige mensen met goede klantenservice en top eten.

Linus Mueller
19 Dezember 2022

Insanely delicious last night wow...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.
18 Dezember 2022

Heerlijk (echt!) Indiaas eten met prima bezorgtijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yahia
18 Dezember 2022
Alex
17 Dezember 2022
Shahzad Akhtar
16 Dezember 2022
Max Wessels
15 Dezember 2022

Super lekker eten

Elizabeth
13 Dezember 2022

Echt de beste indiaanse eten in Amsterdam met de beste prijs-kwaliteit verhouding

Ten Cate
11 Dezember 2022

We all loved the maal!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jasper
4 Dezember 2022
Ewoud Huizinga
1 Dezember 2022

Eten qua smaak heerlijk, maar zowel de rijst als de chicken tikka masala waren lauw.

lars
1 Dezember 2022

zoals altijd heerlijk en snel bezorgd

Stefan
30 November 2022

Helemaal Top!

Bailey
29 November 2022

Mijn complimenten voor de gerechten. Er stond bezorgtijd. Het was alleen bijna 15 min. later.

Linus
28 November 2022
Eric Glaz
27 November 2022

Lekker eten

Jasper
25 November 2022
sherrie
17 November 2022

delicious!

DZ
17 November 2022
Charles
17 November 2022

Always great food, very tasty like Indian restaurants in UK

sjors
12 November 2022

vergat melding te maken dat het niet al te heet moest zijn.

Buurman
12 November 2022
Zeger
11 November 2022

lekker!

Yahia Alhuraibi
11 November 2022
Kim
10 November 2022
Colette
5 November 2022

Het was weer heerlijk, en ruim voldoende.

Daan
2 November 2022

Heerlijk weer!

Charlot
31 Oktober 2022

Super lekker gegeten, hele goede hoeveelheid en was ook nog eens snel klaar. Vriendelijk personeel!

Paul
30 Oktober 2022
Dennis Bladergroen
29 Oktober 2022

Stelt nooit teleur. We zijn netjes gebeld of de bezorging een kwartier eerder kon. Dat kwam logistiek beter uit. Prettig!

C Farnon
29 Oktober 2022
Martijn
27 Oktober 2022
anton speijers
27 Oktober 2022

always top quality

D
20 Oktober 2022

Bestel al 20 jaar bij Indian Express, altijd geweldig!! Aanrader!

Linus
20 Oktober 2022
KB
18 Oktober 2022
Tina
18 Oktober 2022

Echt heerlijk! Al meerdere malen verschillende gerechten besteld en elke keer is het weer smullen.

Cherish
15 Oktober 2022

Heerlijk! De saag paneer is weer als vanouds.

Very nice indian food! Best in Amsterdam
11 Oktober 2022
Bren
9 Oktober 2022

Great tasty curry, and plenty of it, for a good price! Recommended

Eva Prins
8 Oktober 2022

Grote porties, heerlijke garlic naan en saag paneer en tandoori chicken

Linus Mueller
8 Oktober 2022

Man your vindaloos are honestly insanely good??? Was beyond delicious. There were fights over who was allowed to finish it. Incredible...

K
7 Oktober 2022

Altijd super!!

Charlotte đŸ§šđŸ»â€â™€ïž
2 Oktober 2022

Bezorger was wat vroeg maar beter vroeg dan te laat! Heerlijk gegeten (zoals altijd!)

Minou
28 September 2022

Altijd heel goede service en heerlijk eten. En super snel aan de deur! Dank je wel!

Ewoud
27 September 2022
Charles
26 September 2022

Always great food.

Ian
24 September 2022

The food is great, but giving 4 stars this time because I received 2 Lamb Jhalfrezies instead of 1 Butter Lamb Massala and 1 Lamb Jhalfrezie. Still, it's delicious :)

Tina
21 September 2022

Echt heerlijk! En snelle bezorging.

Cindy
18 September 2022

Delicious Indian dinner as always and still hot when we served it.

Linus Mueller
16 September 2022
Liesbeth
16 September 2022

Ontzettend lekker en veel!

Charles
15 September 2022

Super goed eten ! Heel lekker 😋

Linus
13 September 2022
Dennis
12 September 2022

Zoals elke keer heel lekker. Constante kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Piet
9 September 2022

Lekker!

Kaoutar
6 September 2022

Vriendelijke bezorger, eten altijd lekker en warm geleverd!

Linus
3 September 2022
Jessica B.
2 September 2022

HEERLIJK en vers! Elke keer ie het weer een feest om jullie maaltijden te eten

Joost
28 August 2022

Geweldig!!!

Linus Mueller
24 August 2022
Eric Glaz
23 August 2022

Altijd lekker

Frans
21 August 2022

Al jaren de beste

Yahia
21 August 2022
Linus
14 August 2022
Roel
10 August 2022

Stel je eens voor, Je besteld bij een restaurant dat je niet kent. Je pakt het eten thuis uit. De geur is zalig, het ziet er ongelofelijk smakelijk uit en het water loopt je uit de mond. En dan proeven! đŸ’„ BAM. Zo ongelofelijk lekker! Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Michael Mohamatsaid
9 August 2022

Heb maar 1 verbeter punt, namelijk of de handschrift nog duidelijker kan, was namelijk erg lastig wat er stond.

Fernando Cunha
9 August 2022
Bob
8 August 2022

Great portions, great flavour, nice people

Shazad Akhtar
7 August 2022

Zoals altijd: Heerlijk eten en een top service!

Fati van Akkeren
1 August 2022

De beste đŸ‘ŒđŸœ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linus
1 August 2022
Dennis Bladergroen
1 August 2022

Was weer heerlijk. Snel geleverd en lekker warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Youssef
31 Juli 2022

Heerlijk

Yahia Alhuraibi
29 Juli 2022
Dennis
28 Juli 2022

Heerlijk eten. Wij hadden de Indian menu voor twee personen. Royale hoeveelheid, daar kan je met gemak met drie personen van eten. Snel geleverd ook. Top!!

Ian
26 Juli 2022

Always great food, and delivery was exactly on the requested scheduled time. One point to notice was that the butter chicken massala, which was listed as mild, was a bit spicy, so our child had a bit of trouble eating it.

HS
26 Juli 2022

best in amsterdam!!

Yahia Alhuraibi
25 Juli 2022

Beste indian restaurant in Amsterdam.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ferrie
23 Juli 2022

Prima authentiek voedsel Wij gaan weer bestellen.

Linus
17 Juli 2022
Charles
14 Juli 2022

Very good indian food! Fast delivery, nice taste and warm!

Ruud
13 Juli 2022

Was weer prima.

Fré Dekkers
1 Juli 2022
Linus Mueller
26 Juni 2022
Joost van der Hel
25 Juni 2022

Mijn favoriete Indiase restaurant buiten India! Namaste voor de goede en constante kwaliteit!

Linus
20 Juni 2022

Always the most exciting dinner of the week. You make us so excited for Indian!

Rani
19 Juni 2022
Clean-Express
18 Juni 2022

Keurig op tijd kunnen afhalen en het eten was heerlijk.

Eric Glaz
15 Juni 2022

De betere

Nance
12 Juni 2022

Deze mensen gewoon hoe te koken. Erg goed. Bestel weinig maaltijden buiten de deur. Ik maak graag een uitzondering voor deze mensen en hun keuken. Complimenten en best wishes voor hen 🙏🌞

Didi
11 Juni 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Paul
7 Juni 2022

weer fantastisch gegeten !

Niels
7 Juni 2022
Linus Mueller
6 Juni 2022

Outstanding and incredible.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sonia
5 Juni 2022

Heerlijk eten!!zeker een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ray
2 Juni 2022

Heerlijke korma

Anna
29 Mai 2022

Zoals altijd: heel erg smaakvol en snel bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Parveen
29 Mai 2022

Heerlijk! (we missen wel de onionsalad dat we voorheen erbij kregen)

Aviral
29 Mai 2022

Chhole extremely oily. Thick Oil floating on surface Samosa old oil with weird burnt smell. 🙁

Tanya
27 Mai 2022
Femke
10 Mai 2022

Again sooo delicious! Their butter chicken is my favourite.

Linus
10 Mai 2022
Charles
7 Mai 2022

Hee goed eten!

Katrin
7 Mai 2022
Linus
2 Mai 2022

As always you make it hard not to order every single day. The best food in Amsterdam.

CS
23 April 2022

Best Indian in Amsterdam

Mirjam
23 April 2022

Eten werd op afgesproken tijdstip geleverd. En het eten zelf was fantastisch lekker! Aanrader!

Essie
22 April 2022

Top restaurant! Ze zijn altijd beleefd en netjes en het eten komt lekker warm aan. Niks op aan te merken

Katrin
22 April 2022
Ray
18 April 2022
Eelco
7 April 2022

Wederom weer heerlijk!

Doron
4 April 2022

Overall was very tasty and delivery arrived very fast. We feel last time we ordered there was more meat in the lambs kurma than this time..prices also went a bit higher.

C Dijkhof
2 April 2022
souk ab
31 MĂ€rz 2022

De beste van Amsterdam: snelle bezorging & goed eten!

Claire Mullane
27 MĂ€rz 2022
Peter Niëns
26 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten. Snel bezorgd.

D Leskov
26 MĂ€rz 2022

We order from here for the last 3 years the same order. Now the butter chicken rhe botti kebap taste was bad. It tasted cheap. Very strange and the price of the food is 30% uop.

Rizwan
26 MĂ€rz 2022

Best indian in town

Ruud
20 MĂ€rz 2022

Wij bestellen er regelmatig, het is altijd goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Denise
9 MĂ€rz 2022

Enorm lekker gegeten. Helaas moesten wij 1 uur en 3 kwartier wachten op onze bestelling; erg balen.

Koen
8 MĂ€rz 2022
Sybo
3 MĂ€rz 2022

Zosls altijd:snel&lekker!

Linus Mueller
2 MĂ€rz 2022

Was pretty incredible... Could not recommend enough. The Shahi Paneer is honestly just so tasty. We have started (somewhat inappropriately sorry) calling it Crack Paneer (sorry but it is just amazing)... Thank you again for an amazing dinner!

Lieneke Leep
24 Februar 2022

Onverwachtse grote porties. Goeie smaak en op tijd en warm geleverd. Top!

Linus
21 Februar 2022

So bloody good. Had friends over and they demolished everything and asked to take the leftovers home... Grudgingly obliged.

Rob
19 Februar 2022

Als ik nu mijn laatste avondmaal zou moeten kiezen, dan is de kans zeer groot dat ik voor de Madras van Indian Express ga. Vriendelijke mensen, heerlijk eten; aanrader!!!

Charles Slagter
15 Februar 2022

Heel goed eten! Goede service!

Boris
14 Februar 2022

Altijd lekker hier. Tegenwoordig wonen we in Utrecht, maar als we in A'dam zijn, proberen we af en toe toch nog af te halen en 't blijft zooooo lang warm in hun kaaspapier, dat dat geen probleem is! :-D

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

David West
13 Februar 2022

Always the highest quality.

Sonja Wanders
12 Februar 2022

Heerlijk authentiek Indisch eten! Grote porties en snel bezorgd. Ik ben al jaren blij met Indian Express. Het enige wat ik als vegetariër een beetje jammer vind is dat er in het vega menu 2 gerechten zitten met paneer. Hoewel het heerlijk is, is het wel wat veel paneer.

Lotje Mulder
7 Februar 2022

Altijd heerlijk! Groetjes, de overburen

Ray
28 Januar 2022

Heerlijk gegeten

Linus
28 Januar 2022

So fast today! Felt like it was at the door before I could press submit on the order! Also that mint chutney... Ooofff... So tasty. Doesn't make it past my first plate. Just disappears magically. Thank you for an amazing meal (as always).

Edwin
28 Januar 2022

Heel erg goed eten, snelle bezorging en de kheer smaakte ook weer heerlijk als vanouds.

Ella
26 Januar 2022

Alsof je even in India bent. Zo onwijs lekker en goed! Altijd genoeg en super vriendelijke mensen die er werken en bezorgen!

Edje
26 Januar 2022

Heerlijk zoals altijd, top eten👍👍👍👍👍

Viv
25 Januar 2022

Best saag paneer in town. Ik wil geen andere meer.

Daan
24 Januar 2022

Heerlijk weer!

Peter
23 Januar 2022

Heerlijk. En de vega tweepersoons maaltijd is heel ruim genoeg voor ons vieren.

Edwin
22 Januar 2022

Eten was erg goed, zoals meestal. Maar het toetje kheer was echter niet te eten, smaakte heel erg chemisch, geen idee wat daar mee aan de hand was. We hebben beide bakjes moeten weggooien, echt oneetbaar en ook verontrustend qua chemisch karakter. Dit was niet bepaald de 1e keer dat dit gebeurde, hoewel het niet eerder zĂł sterk chemisch smaakte en rook. Teleurstellend, zeker ook gezien de toch flinke prijs die ik betaalde. En ook jammer omdat we ons verheugden op de kheer...

Cy
17 Januar 2022

Super delicious as always!

Cecile
17 Januar 2022

Super quick delivery, easy to order on the website, and very tasty food! Thanks :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

V
16 Januar 2022

Heerlijk eten en fijne service. We hadden drie gerechten besteld: butter chicken, saag paneer en bharta (aubergine). Alle drie waren ontzettend lekker. Ook de mango lassi was om te smullen.

Linus
14 Januar 2022

Incredible. The mint chilli chutney is honestly far too good. I literally put a teaspoon in it and have to stop myself eating it all straight away after opening!

Tieneke Breemhaar
11 Januar 2022

Wederom super lekker vega gegeten! En hele vriendelijke bezorger!

Jbayel
9 Januar 2022

Super, like always. Bestel altijd via hun eigen website. Altijd een gratis drankje erbij.

Ronald
7 Januar 2022

Service top, prima op afgesproken tijd klaar voor afhaal en de smaak geweldig.

Joost van der Hel
5 Januar 2022

Het was weer super lekker, een van de lekkerste Indiase restaurants in Amsterdam die ik ken!

Janny
4 Januar 2022

Heerlijk gegeten, een aanrader!

Linus
2 Januar 2021

Look never going to admit this is actually a complaint because it was fan-bloody-tastic as always. Just the palak / saag paneer was pretty saly for some reason? Might be worth checking but also you are the professional so what do I know :)

Charles
2 Januar 2021

Very good! Hapy new year

Parveen
1 Januar 2021
Cor Boots
1 Januar 2021

De butter chicken vond ik te pittig en in de pishawri miste ik de rozijnen. De Dal makhani smaakte prima.

Yee Ling
29 Dezember 2021

đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Dirk
27 Dezember 2021
Anna en Alex
27 Dezember 2021

Allerbeste van Amsterdam!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
21 Dezember 2021

De beste van Amsterdam!

Ewoud
18 Dezember 2021

De samosa’s waren erg vet en roken naar oliebollen.. Verder was is verrast dat er nu een minimumbestelbedrag is ingevoerd van 20 euro. Ik ben al jaren vaste klant, maar ben niet geïnformeerd over deze wijziging. Dat vind ik vreemd!

Linus
11 Dezember 2021

Finished it all in one go. Embarrassingly tasty - thanks so much IE team! Have a lovely weekend.

Anoniem
9 Dezember 2021

Wat was het zwarte grote zaadachtig iets bij de rijst?! Schrok me suf. Bezorger vriendelijk. Jammer dat de pappadums met peper zijn en niet meer met komijn.

Vincent
8 Dezember 2021

Goede zaak, altijd lekker!

Preschel & Eliott
7 Dezember 2021

The best Indian from Amsterdam, no doubt, best cheese nan in the GAME. We now live in Rotterdam but can't get along without our monthly Butter chicken and Lamb Biryani. The people running this carry-out are also lovely. Much love to all of you.

Linus
6 Dezember 2021
Ewoud
1 Dezember 2021

Smaak was prima, alleen de tikka masala en de nan waren koud. Rijst was wel warm. Ik bestel vaak bij jullie en dit ben ik niet gewend

Unsure if indian or crack
28 November 2021

Honestly SO incredibly tasty folks... I just don't even know how to begin. Need to meet the chef(s) one day and thank you in person. Soooo tasty.

Ruud
25 November 2021

Ik bestel hier al een paar jaar, altijd tevreden.

Sybo
23 November 2021

Was weer toppie 😁💯