Avaliações de Indian Express Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Minou
28 setembro 2022

Altijd heel goede service en heerlijk eten. En super snel aan de deur! Dank je wel!

Ewoud
27 setembro 2022
Charles
26 setembro 2022

Always great food.

Ian
24 setembro 2022

The food is great, but giving 4 stars this time because I received 2 Lamb Jhalfrezies instead of 1 Butter Lamb Massala and 1 Lamb Jhalfrezie. Still, it's delicious :)

Tina
21 setembro 2022

Echt heerlijk! En snelle bezorging.

Cindy
18 setembro 2022

Delicious Indian dinner as always and still hot when we served it.

Linus Mueller
16 setembro 2022
Liesbeth
16 setembro 2022

Ontzettend lekker en veel!

Charles
15 setembro 2022

Super goed eten ! Heel lekker 😋

Linus
13 setembro 2022
Dennis
12 setembro 2022

Zoals elke keer heel lekker. Constante kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Piet
9 setembro 2022

Lekker!

Kaoutar
6 setembro 2022

Vriendelijke bezorger, eten altijd lekker en warm geleverd!

Linus
3 setembro 2022
Jessica B.
2 setembro 2022

HEERLIJK en vers! Elke keer ie het weer een feest om jullie maaltijden te eten

Joost
28 agosto 2022

Geweldig!!!

Linus Mueller
24 agosto 2022
Eric Glaz
23 agosto 2022

Altijd lekker

Frans
21 agosto 2022

Al jaren de beste

Yahia
21 agosto 2022
Linus
14 agosto 2022
Roel
10 agosto 2022

Stel je eens voor, Je besteld bij een restaurant dat je niet kent. Je pakt het eten thuis uit. De geur is zalig, het ziet er ongelofelijk smakelijk uit en het water loopt je uit de mond. En dan proeven! 💥 BAM. Zo ongelofelijk lekker! Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Michael Mohamatsaid
9 agosto 2022

Heb maar 1 verbeter punt, namelijk of de handschrift nog duidelijker kan, was namelijk erg lastig wat er stond.

Fernando Cunha
9 agosto 2022
Bob
8 agosto 2022

Great portions, great flavour, nice people

Shazad Akhtar
7 agosto 2022

Zoals altijd: Heerlijk eten en een top service!

Fati van Akkeren
1 agosto 2022

De beste 👌🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linus
1 agosto 2022
Dennis Bladergroen
1 agosto 2022

Was weer heerlijk. Snel geleverd en lekker warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Youssef
31 julho 2022

Heerlijk

Yahia Alhuraibi
29 julho 2022
Dennis
28 julho 2022

Heerlijk eten. Wij hadden de Indian menu voor twee personen. Royale hoeveelheid, daar kan je met gemak met drie personen van eten. Snel geleverd ook. Top!!

Ian
26 julho 2022

Always great food, and delivery was exactly on the requested scheduled time. One point to notice was that the butter chicken massala, which was listed as mild, was a bit spicy, so our child had a bit of trouble eating it.

HS
26 julho 2022

best in amsterdam!!

Yahia Alhuraibi
25 julho 2022

Beste indian restaurant in Amsterdam.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ferrie
23 julho 2022

Prima authentiek voedsel Wij gaan weer bestellen.

Linus
17 julho 2022
Charles
14 julho 2022

Very good indian food! Fast delivery, nice taste and warm!

Ruud
13 julho 2022

Was weer prima.

Fré Dekkers
1 julho 2022
Linus Mueller
26 junho 2022
Joost van der Hel
25 junho 2022

Mijn favoriete Indiase restaurant buiten India! Namaste voor de goede en constante kwaliteit!

Linus
20 junho 2022

Always the most exciting dinner of the week. You make us so excited for Indian!

Rani
19 junho 2022
Clean-Express
18 junho 2022

Keurig op tijd kunnen afhalen en het eten was heerlijk.

Eric Glaz
15 junho 2022

De betere

Nance
12 junho 2022

Deze mensen gewoon hoe te koken. Erg goed. Bestel weinig maaltijden buiten de deur. Ik maak graag een uitzondering voor deze mensen en hun keuken. Complimenten en best wishes voor hen 🙏🌞

Didi
11 junho 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging!

Paul
7 junho 2022

weer fantastisch gegeten !

Niels
7 junho 2022
Linus Mueller
6 junho 2022

Outstanding and incredible.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sonia
5 junho 2022

Heerlijk eten!!zeker een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ray
2 junho 2022

Heerlijke korma

Anna
29 maio 2022

Zoals altijd: heel erg smaakvol en snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Parveen
29 maio 2022

Heerlijk! (we missen wel de onionsalad dat we voorheen erbij kregen)

Aviral
29 maio 2022

Chhole extremely oily. Thick Oil floating on surface Samosa old oil with weird burnt smell. 🙁

Tanya
27 maio 2022
Femke
10 maio 2022

Again sooo delicious! Their butter chicken is my favourite.

Linus
10 maio 2022
Charles
7 maio 2022

Hee goed eten!

Katrin
7 maio 2022
Linus
2 maio 2022

As always you make it hard not to order every single day. The best food in Amsterdam.

CS
23 abril 2022

Best Indian in Amsterdam

Mirjam
23 abril 2022

Eten werd op afgesproken tijdstip geleverd. En het eten zelf was fantastisch lekker! Aanrader!

Essie
22 abril 2022

Top restaurant! Ze zijn altijd beleefd en netjes en het eten komt lekker warm aan. Niks op aan te merken

Katrin
22 abril 2022
Ray
18 abril 2022
Eelco
7 abril 2022

Wederom weer heerlijk!

Doron
4 abril 2022

Overall was very tasty and delivery arrived very fast. We feel last time we ordered there was more meat in the lambs kurma than this time..prices also went a bit higher.

C Dijkhof
2 abril 2022
souk ab
31 março 2022

De beste van Amsterdam: snelle bezorging & goed eten!

Claire Mullane
27 março 2022
Peter Niëns
26 março 2022

Heerlijk eten. Snel bezorgd.

D Leskov
26 março 2022

We order from here for the last 3 years the same order. Now the butter chicken rhe botti kebap taste was bad. It tasted cheap. Very strange and the price of the food is 30% uop.

Rizwan
26 março 2022

Best indian in town

Ruud
20 março 2022

Wij bestellen er regelmatig, het is altijd goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Denise
9 março 2022

Enorm lekker gegeten. Helaas moesten wij 1 uur en 3 kwartier wachten op onze bestelling; erg balen.

Koen
8 março 2022
Sybo
3 março 2022

Zosls altijd:snel&lekker!

Linus Mueller
2 março 2022

Was pretty incredible... Could not recommend enough. The Shahi Paneer is honestly just so tasty. We have started (somewhat inappropriately sorry) calling it Crack Paneer (sorry but it is just amazing)... Thank you again for an amazing dinner!

Lieneke Leep
24 fevereiro 2022

Onverwachtse grote porties. Goeie smaak en op tijd en warm geleverd. Top!

Linus
21 fevereiro 2022

So bloody good. Had friends over and they demolished everything and asked to take the leftovers home... Grudgingly obliged.

Rob
19 fevereiro 2022

Als ik nu mijn laatste avondmaal zou moeten kiezen, dan is de kans zeer groot dat ik voor de Madras van Indian Express ga. Vriendelijke mensen, heerlijk eten; aanrader!!!

Charles Slagter
15 fevereiro 2022

Heel goed eten! Goede service!

Boris
14 fevereiro 2022

Altijd lekker hier. Tegenwoordig wonen we in Utrecht, maar als we in A'dam zijn, proberen we af en toe toch nog af te halen en 't blijft zooooo lang warm in hun kaaspapier, dat dat geen probleem is! :-D

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

David West
13 fevereiro 2022

Always the highest quality.

Sonja Wanders
12 fevereiro 2022

Heerlijk authentiek Indisch eten! Grote porties en snel bezorgd. Ik ben al jaren blij met Indian Express. Het enige wat ik als vegetariër een beetje jammer vind is dat er in het vega menu 2 gerechten zitten met paneer. Hoewel het heerlijk is, is het wel wat veel paneer.

Lotje Mulder
7 fevereiro 2022

Altijd heerlijk! Groetjes, de overburen

Ray
28 janeiro 2022

Heerlijk gegeten

Linus
28 janeiro 2022

So fast today! Felt like it was at the door before I could press submit on the order! Also that mint chutney... Ooofff... So tasty. Doesn't make it past my first plate. Just disappears magically. Thank you for an amazing meal (as always).

Edwin
28 janeiro 2022

Heel erg goed eten, snelle bezorging en de kheer smaakte ook weer heerlijk als vanouds.

Ella
26 janeiro 2022

Alsof je even in India bent. Zo onwijs lekker en goed! Altijd genoeg en super vriendelijke mensen die er werken en bezorgen!

Edje
26 janeiro 2022

Heerlijk zoals altijd, top eten👍👍👍👍👍

Viv
25 janeiro 2022

Best saag paneer in town. Ik wil geen andere meer.

Daan
24 janeiro 2022

Heerlijk weer!

Peter
23 janeiro 2022

Heerlijk. En de vega tweepersoons maaltijd is heel ruim genoeg voor ons vieren.

Edwin
22 janeiro 2022

Eten was erg goed, zoals meestal. Maar het toetje kheer was echter niet te eten, smaakte heel erg chemisch, geen idee wat daar mee aan de hand was. We hebben beide bakjes moeten weggooien, echt oneetbaar en ook verontrustend qua chemisch karakter. Dit was niet bepaald de 1e keer dat dit gebeurde, hoewel het niet eerder zó sterk chemisch smaakte en rook. Teleurstellend, zeker ook gezien de toch flinke prijs die ik betaalde. En ook jammer omdat we ons verheugden op de kheer...

Cy
17 janeiro 2022

Super delicious as always!

Cecile
17 janeiro 2022

Super quick delivery, easy to order on the website, and very tasty food! Thanks :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

V
16 janeiro 2022

Heerlijk eten en fijne service. We hadden drie gerechten besteld: butter chicken, saag paneer en bharta (aubergine). Alle drie waren ontzettend lekker. Ook de mango lassi was om te smullen.

Linus
14 janeiro 2022

Incredible. The mint chilli chutney is honestly far too good. I literally put a teaspoon in it and have to stop myself eating it all straight away after opening!

Tieneke Breemhaar
11 janeiro 2022

Wederom super lekker vega gegeten! En hele vriendelijke bezorger!

Jbayel
9 janeiro 2022

Super, like always. Bestel altijd via hun eigen website. Altijd een gratis drankje erbij.

Ronald
7 janeiro 2022

Service top, prima op afgesproken tijd klaar voor afhaal en de smaak geweldig.

Joost van der Hel
5 janeiro 2022

Het was weer super lekker, een van de lekkerste Indiase restaurants in Amsterdam die ik ken!

Janny
4 janeiro 2022

Heerlijk gegeten, een aanrader!

Linus
2 janeiro 2021

Look never going to admit this is actually a complaint because it was fan-bloody-tastic as always. Just the palak / saag paneer was pretty saly for some reason? Might be worth checking but also you are the professional so what do I know :)

Charles
2 janeiro 2021

Very good! Hapy new year

Parveen
1 janeiro 2021
Cor Boots
1 janeiro 2021

De butter chicken vond ik te pittig en in de pishawri miste ik de rozijnen. De Dal makhani smaakte prima.

Yee Ling
29 dezembro 2021

👍🏼👍🏼👍🏼

Dirk
27 dezembro 2021
Anna en Alex
27 dezembro 2021

Allerbeste van Amsterdam!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
21 dezembro 2021

De beste van Amsterdam!

Ewoud
18 dezembro 2021

De samosa’s waren erg vet en roken naar oliebollen.. Verder was is verrast dat er nu een minimumbestelbedrag is ingevoerd van 20 euro. Ik ben al jaren vaste klant, maar ben niet geïnformeerd over deze wijziging. Dat vind ik vreemd!

Linus
11 dezembro 2021

Finished it all in one go. Embarrassingly tasty - thanks so much IE team! Have a lovely weekend.

Anoniem
9 dezembro 2021

Wat was het zwarte grote zaadachtig iets bij de rijst?! Schrok me suf. Bezorger vriendelijk. Jammer dat de pappadums met peper zijn en niet meer met komijn.

Vincent
8 dezembro 2021

Goede zaak, altijd lekker!

Preschel & Eliott
7 dezembro 2021

The best Indian from Amsterdam, no doubt, best cheese nan in the GAME. We now live in Rotterdam but can't get along without our monthly Butter chicken and Lamb Biryani. The people running this carry-out are also lovely. Much love to all of you.

Linus
6 dezembro 2021
Ewoud
1 dezembro 2021

Smaak was prima, alleen de tikka masala en de nan waren koud. Rijst was wel warm. Ik bestel vaak bij jullie en dit ben ik niet gewend

Unsure if indian or crack
28 novembro 2021

Honestly SO incredibly tasty folks... I just don't even know how to begin. Need to meet the chef(s) one day and thank you in person. Soooo tasty.

Ruud
25 novembro 2021

Ik bestel hier al een paar jaar, altijd tevreden.

Sybo
23 novembro 2021

Was weer toppie 😁💯

Heel lekker
21 novembro 2021

Heel lekker!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Charles
16 novembro 2021

Super lekker!

Linus
15 novembro 2021

Mind blowingly delicious.

Floortje
27 outubro 2021

Duurde iets langer dan verwacht, dus even gebeld. Toen was de bezorger er binnen 10 minuten en belden ze nog even terug om the checken of de bestelling nu toch echt was aangekomen. Superservice en heerlijk eten!

James
26 outubro 2021

Top als altijd

Fransie Vakansie
24 outubro 2021

Enorm vriendelijke bezorger

Menon
19 outubro 2021

Its in the gravy 👍. Customer for 10+ Years now. Will continue to be. Nowhere else you get the Kulcha naan like at IndianExpress

Anja Bahnerth
18 outubro 2021

Helaas kreeg ik een ander gerecht dan dat ik besteld had..... hoewel de kwaliteit uitstekend was, vond ik dat toch jammer. Omdat het zondag was en de bezorgtijd iets langer was dan gebruikelijk heb ik het zo gelaten. Volgende keer nog eens proberen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaap
13 outubro 2021

Het eten is prima. De 2x mango lassie die ik bij het eten had besteld is niet bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

boon en mets
10 outubro 2021
Parveen
10 outubro 2021
Nicky
10 outubro 2021

Love it!

Edje
9 outubro 2021

Heerlijk eten....

Charles
2 outubro 2021

Very good! Super tasty

SGCDG
2 outubro 2021

De allerbeste van Amsterdam! Aanrader. Vijf Sterren.

jbari
24 setembro 2021

Het was heerlijk.

Urs
22 setembro 2021

Heel erg lekker zoals altijd! Bhartha was vroeger zonder doperwtjes. Dat vonden wij lekkerder.

Ruud
15 setembro 2021
Femke
14 setembro 2021

Had the Butter Chicken dish again. Fabulous as always. Very tasty!

Colin
7 setembro 2021

Eten snel en lekker heet nog, en heerlijk

S.
7 setembro 2021
Annelies
6 setembro 2021
Manon Heukeshoven
2 setembro 2021

Bezorging was perfekt! De maaltijd was eenvoudigweg heerlijk, zo buitengewoon lekker en verzorgd! Mijn complimenten voor Indian Express!!

Ruth
2 setembro 2021

A little piece of India in Amsterdam! Delicious comfort food made by the sweetest people.

Emily
26 agosto 2021

Altijd heerlijk!

DR
24 agosto 2021

Erg smakelijk en ruim voldoende eten

Jbaryel
21 agosto 2021
Tom Berkvens
18 agosto 2021

Top zoals altijd

Hich
17 agosto 2021

Top

Frances
15 agosto 2021

Wederom heerlijk!

Peter Kok
15 agosto 2021

Ga zo door

Steve
13 agosto 2021

Excellent food. Highly recommended. Authentic tasting Indian dishes, much better than the European taste Indian recipes that are often too sweet.

Maan
11 agosto 2021

Heerlijk!

Reinie
10 agosto 2021

Very good and fast.

Emelie
9 agosto 2021

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sybo
7 agosto 2021

Zoals altijd:heerlijk en snel ter plekke

Linus
6 agosto 2021

11/10 So good. Honestly just so delicious.

Ad Sabbé, ascabrio
4 agosto 2021

Lang geleden dat het zo GOED was, super

Sana
1 agosto 2021

Lekker lekker lekker!!! Love the food

Tom Berkvens
30 julho 2021

Super snelle bezorging en heerlijk eten!

M.Oosterholt
28 julho 2021

Gewoon heerlijk eten en goed heet en snel bezorgd

Anja Bahnerth
26 julho 2021

Zoals altijd een zeer snelle bezorging van een overheerlijke, met zorg samengestelde maaltijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eelco
24 julho 2021

Was weer heerlijk!

Linus
19 julho 2021

Fantastic as always. So delicious.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emily
15 julho 2021

Heerlijk!

Yvette
12 julho 2021

Weer erg genoten van de vega, lam en vis gerecht. De garlic naan blijft een favo. De gele linzen Dal was nieuw voor ons, ook erg smaakvol! Weer snel bezorgd, dank!

Bart
9 julho 2021

In een woord: ver-ruk-ke-lijk!

Eelco
6 julho 2021

Was wederom heerlijk!

Linus
5 julho 2021

Was absolutely fantastic as always. Thanks Indian Express team :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marc
4 julho 2021

Best Indian curries in Amsterdam, IMHO 👍

Anoniem
28 junho 2021

Altijd lekker en forse porties

Ed
28 junho 2021

Top eten, alleen vroeger kreeg je lekkere sausjes bij het brood. Maar het eten is voortreffelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linus
28 junho 2021

Ongelooflijk lekker. Shahi paneer is probably in my top 5 all time curries these days thanks to Indian Express.

Yee Ling
25 junho 2021

Lekker 🏆

R.Weggelaar
13 junho 2021

Ik haal meestal het eten zelf op. De heerlijke kruidige lucht als je binnenkomt doet je watertanden. Het eten is heel lekker, de kaart redelijk uitgebreid en alles staat steeds op tijd klaar en als ik thuis kom nog steeds ruim voldoende warm.

Linus
12 junho 2021

The best indian ever

Daan
11 junho 2021

Weer heerlijk! Vega menu is gevarieerd en meer dan voldoende. Super lekker.

Liesbeth
8 junho 2021
Joost
7 junho 2021

Altijd erg lekker en goede prijs-kwaliteit verhouding in het personeel is altijd super vriendelijk en je krijgt wat te drinken als je even moet wachten maar als je op tijd via de website besteld, dan staat het altijd netjes voor je klaar als je op het afgesproken tijdstip komt ophalen! Namaste

Linus
3 junho 2021

The best indian in Amsterdam.

Ruud
2 junho 2021

Prima.

Linus
30 maio 2021

Literally the best indian in Amsterdam. Day in day out. No idea how you don't miss a beat...

anon.
30 maio 2021

heel lekker eten !

Edda
25 maio 2021

Weer erg lekker gegeten

Linus
24 maio 2021

Best Indian in the EU

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linus
19 maio 2021

The cardamon in the butter chicken was such a fancy touch. Really incredible flavour. Couldn't recommend more. Best in Amsterdam by a mile.

Suzanne
17 maio 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd. Echt een aanrader dit restaurant!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Parveen
15 maio 2021

Again great and tastefull! (Forgot the can of cola this time but that was no problem)

Ruud
13 maio 2021

Prima.

Maria
12 maio 2021

Heerlijk eten. Snel bezorgd.

Ralph Love
9 maio 2021

Wauw. ZOOO lekker. garnalen en spinazie en kaas. snel geleverd. en mijn dank

Eelco
7 maio 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd! :)

Van de ven
6 maio 2021

Nog steeds de beste en lekkerste van Amsterdam. Maar begint ondertussen wel duur te worden. Bijna restaurant prijzen ipv afhaalprijzen Ook jammer dat je (daar lijkt het op) dat je in de app niet meer kunt kiezen tussen rijst en naan.

Rebecca
4 maio 2021

We live in the neighbourhood of Indian Express and order frequently as the food is always delicious and the service is warm and friendly.

Linus
4 maio 2021

Thanks so much for updating our order as requested. The variation makes us order this so often!!!

AN
2 maio 2021
S Barkmeijer
29 abril 2021

Lekkerste ontdekking in tijden!!!!

Linus
28 abril 2021

Incredible as always!

Thijs
27 abril 2021
sjoukje
26 abril 2021
Ewoud
21 abril 2021

Heerlijk!

bianca
21 abril 2021

heerlijke curry's en snelle bezoring

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Madeleine
20 abril 2021

Heerlijke saag paneer en butter chicken, zacht qua smaak op aanvraag. Aanrader, al jarenlang!

Linus
19 abril 2021

I think you accidentally didn't read the notes on the order so I got my 5000 mushroom bhaji (which isn't my fav). So sorry that my housemate didn't let you in in time! The doorbell was turned on low volume - so sorry. Can't wait for IE soon again :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis Bladergroen
18 abril 2021

Sneller geleverd dan gedacht!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linus
18 abril 2021

Best Indian and service in Amsterdam

Marleen
10 abril 2021
Ewoud
9 abril 2021

Smaak was goed, maar gerecht was lauw en de nan zelfs koud.. Bestel al jaren bij jullie en geef eigenlijk altijd 5 sterren. Deze keer helaas dus niet.

Gina
9 abril 2021

We eat from you lots of times and we always order the same! Today I felt I had to mention something as my husband found a hair in his food and the chana was extremely Spicy today v the other times we have ordered

Parveen
8 abril 2021
Farah
8 abril 2021

Was heerlijk! Niks om op aan te merken! Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Gijs
6 abril 2021

Heerlijk, zoals altijd!

Edda
5 abril 2021

Weet heel lekker gegeten. Zeer goede service. Ontzettend lekker eten. Grote porties, genoeg voor twee dagen.

Ponse
4 abril 2021

Eet hier al meer dan 20 jaar. Gewoon geweldig. Alsof ik in India ben.

Nita
3 abril 2021

Always super fresh and tasty!

Vic
2 abril 2021

Great quality food and fast service!

AG
30 março 2021

Altijd super lekker, vers en snel. Onze favoriet Indiaas keuken in Amsterdam.

Hajar
28 março 2021

Snelle service en heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alex
28 março 2021

Zeer goed! En snelle bezorging.

Inez
28 março 2021

Alles was goed ingepakt zodat het nog goed warm was en bestelling op tijd bezorgd. Smaakte allemaal erg lekker. We waren op zoek naar goed Indiaas adresje en zo te zien hebben we die gevonden.

Kwant
27 março 2021

Wij waren meer dan tevreden! Het was alweer een paar jaar geleden dat we voor het laatst besteld hadden, maar de kwaliteit was nog steeds top! Goede porties, goede smaak, binnen 45 minuten bezorgd. Enorme aanrader!

Dennis Bladergroen
23 março 2021

Meestal tevreden met IEA, maar dit keer was het uitzonderlijk goed. Nieuwe kok? Spicier. Alles nog goed warm en redelijk op tijd.

Linus
14 março 2021
Hein
14 março 2021

Deze kanjers zijn de beste! Jarenlang in Amsterdam bestellingen geplaatst, altijd goed. Nu wonen we in Wageningen maar altijd als ik in Mokum ben haal ik mijn bestelling op (chicken madras, saag paneer en tandoori chicken tikka). ZO GOED!

Ingrid
13 março 2021

Altijd heerlijk

Loes
11 março 2021

Altijd geweldig lekker!

TvdB
10 março 2021

Heerlijk en vers.

Linus
8 março 2021

Food that arrived was amazing as always but an item was forgotten unfortunately

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Meike
7 março 2021

Snelle bezorging, goed verpakt (!) en die Samosa is zo lekker. Wel jammer dat het mintsausje welke er jaren bij zat er niet meer is.

Linus
4 março 2021

Insanely good always

Putri
28 fevereiro 2021

Echt heel goed Indiaas eten. Ongelofelijk lekker!

Ujala
28 fevereiro 2021

Erg goed eten!

Vinay Kulkarni
28 fevereiro 2021

I am a customer of Indian express for more than 15 years. Highly satisfied with Quality, Quantity, and service My only complaint is delivery in my postcode in Amstelveen is something that management should consider as a possibility. Please start delivery preferably free delivery in Amstelveen.

paul
25 fevereiro 2021

super lekker gegeten.

Spike
22 fevereiro 2021

Altijd heerlijk eten bij INDIAN EXPRESS! zoiezo het allerbeste indiase eten van heel Amsterdam.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ravi shankar
22 fevereiro 2021

Excellent

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Véra Leeuwen, van
21 fevereiro 2021

Altijd goed en altijd snel bezorgd!

Ita Bake
20 fevereiro 2021
Pdebe
18 fevereiro 2021
Fanny Kieft
18 fevereiro 2021

Is altijd super lekker en je krijgt ook veel

Ewoud
15 fevereiro 2021
Charles
14 fevereiro 2021

Heel goed!

Maris
12 fevereiro 2021

Top!

Rick
7 fevereiro 2021

Lekker eten als altijd. Lam rogan josh, echte favoriet. Bezorging mega snel in 20 min.

Maarten
7 fevereiro 2021
Nita
7 fevereiro 2021

Inmiddels wonen wij al 14 jaar aan de andere kant van Amsterdam, maar we bestellen nog met enige regelmaat bij Indian Express. We hebben de hele menukaart al geprobeerd en alles is heerlijk. Vooral de naam met kokos is zalig

jeroen!
5 fevereiro 2021

Zoals altijd: super eten! Binnen een half uur bezorgd.

Linus
2 fevereiro 2021

Looking for Amsterdams best Indian? You found it...

Rizwan
31 janeiro 2021

Great quality food, always fresh and authentic taste. Best indian in Amsterdam!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Atika
30 janeiro 2021

Lekker eten en vriendelijke bezorger.

Suus
30 janeiro 2021

Heerlijk gegeten!

Nasra
29 janeiro 2021

Het eten was lekker maar alleen kreeg ik een verbrand naam

Elma De Jager
29 janeiro 2021

Echt super lekker 😋

Bas
28 janeiro 2021

Altijd lekker en snel. Dank en tot de volgende bestelling!

AD
25 janeiro 2021

Large portions and very good quality

ML
22 janeiro 2021

Halen al een paar jaar regelmatig af bij Indian express via hun eigen website!

Marjan
19 janeiro 2021

Heerlijk kruidig eten en snel bezorgd

Nitish
18 janeiro 2021

Delicious food as always! And perfect delivery. Thank you.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Katrien
18 janeiro 2021

Kwaliteit van het Indian Vega menu is behoorlijk achteruit gegaan. Ik was er vroeger haast verslaafd aan, maar nu toch elke keer lichtelijk teleurgesteld. Nog steeds lekker hoor, maar niet zo spetterend als een jaar geleden!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Morgan
4 janeiro 2021

Always delicious, and it is a great value!

Vic
3 janeiro 2020

Great food and fast service!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ewoud
2 janeiro 2020

Heerlijke Biriany!!

Linus
2 janeiro 2020

Doesn't get better than IE. Have tried pretty much every indian in Amsterdam and always come back to IE.

Noëlle
2 janeiro 2020

Zoals altijd was het eten fenomenaal! Dankjewel!

Nasss
1 janeiro 2020
Alexander Braam
30 dezembro 2020

Best Indian in 020. Besides the great curries, their garlic naan is best of town. World class!

Anoniem
25 dezembro 2020

Heerlijk

Saar
23 dezembro 2020

Altijd heerlijk eten!

jeroen!
23 dezembro 2020

Zoals altijd: heerlijk eten! Deze keer: lams-jhalfrezie en voor- en bijgerecht. En (nog nooit ergens meegemaakt): binnen 15(!) minuten bezorgd.

Rosa
22 dezembro 2020

Heerlijk vers en grote porties!

J.P.
22 dezembro 2020

Het eten was lekker en het werd snel bezorgd. Fijn dat het mogelijk was om ook nog telefonisch vragen te stellen. Door direct te bestellen via Indianexpress, ontvang je korting. Het is niet helemaal duidelijk waarom een klein percentage mort worden betaald voor pin en creditcardbetalingen. Ondanks dit, nog altijd goedkoper uit én je mag gratig fris uitkiezen. Super

Bc
18 dezembro 2020

Super lekker gegeten! Netjes op tijd en vriendelijk personeel! Vaker hier bestellen :)

Rianne
18 dezembro 2020
Laurel
18 dezembro 2020

zo lekker, elke keer weer! Fan van de butter chicken. En ik kreeg lekker veel naan brood. Echt top! Helaas wel cola ipv cola light gekregen, maar ja dat kan gebeuren ;)